Kevin: Super vigtigt

BB-Hillerød, 28.10.17 Jubel efter 1-0 målet

Vi har talt med gårsdagens dobbelte målscorer Kevin Bechmann om den sidste kamp mod Frem på lørdag og om sejren over Hillerød.

BB-Hillerød, 28.10.17 Kevin jubler

- Det var super vigtigt at vinde over Hillerød af to årsager. For det første at kunne vise fansene, at deres støtte har været uvurderlig, og for det andet at hente tre point mere med over i nedrykningsspillet, siger Kevin.

Kevin havde ikke fået netmaskerne til at blafre siden 9. runde, hvor han med sit mål var med til at sikre en 2-1 sejr over Næstved. Så han var selvfølgelig glad for at komme på tavlen i går.

- Jeg har i takt med vores dårlige resultater ikke scoret ligeså mange mål, som jeg gerne ville i denne halvsæson. Derfor var de to i dag længe ventet. Det første mål var skønt, i den forstand, at jeg mod AB brændte en chance på samme afstand. Det andet er klart et til mindebogen. Jeg søgte opsamlingen på Patricks duel, og rigtigt nok faldt den ned til mig. Da jeg så bolden, vidste jeg med det samme, hvor den skulle hen, og det er dejligt, at det skete efter planen, fortsætter Bechmann.

På lørdag gælder det Frem. En kamp, som ikke har betydning for forårets slutspil, men Kevin vil ikke kalde den værdiløs.

- Ingen kampe er værdiløse. Måske er den ligegyldig, hvad point angår, men den ære, vi alle sammen i Brønshøj Boldklub besidder, er stadig på spil. Vi kan redde en smule af æren ved at vinde en super fed kamp med Frem. Jeg håber fansene er klar på en vild afslutning, slutter offensivspilleren.

BB-Hillerød, 28.10.17 1-0 til BB