Kapitaludvidelse

Tingbjerg Ground

Bestyrelsen i Brønshøj Boldklub ApS har besluttet at udnytte den bemyndigelse, som bestyrelsen har fået i henhold til vedtægterne, hvorefter en kapitaludvidelse op til 1,2 mio kan finde sted, uden at det skal besluttes på en generalforsamling.

Her og nu udgør anpartskapitalen 907.750. Vi har således mulighed for at udvide anpartskapitalen med næsten 300.000, hvilket vil være et fantastisk rygstød i vores jubilæumsår. Sidste gang vi åbnede for en kapitaludvidelse var i 2015, hvor vi fik tegnet for 180.000, hvilket også var et rigtig flot resultat.

Vi har gennem efterhånden mange år haft nogle ufattelig loyale anpartshavere, supportere, medlemmer, som alle altid har været parat til at støtte op om divisionsholdet - det håber vi også vil ske denne gang.

Der er mulighed for at tegne anparter i hele februar måned, således at vi kan få styrket økonomien og ikke mindst divisionsholdets mulighed for ikke alene at komme i oprykningsslutspillet men også for at kunne spille en afgørende rolle, når de to oprykningspladser til 1.division skal findes.

Læs mere om baggrunden for kapitaludvidelsen i prospektet, som findes på klubbens hjemmeside, hvor du ligeledes kan finde en tegningskupon.

Bestyrelsen i Brønshøj Boldklub ApS