Kæmpetalent bliver hveps

Frederik Nørrestrand mod Herlev

Den 18-årige midtbanespiller Fredrik Nørrestrand, der kommer fra Brøndbys talentfabrik, er skiftet til Brønshøj Boldklub. Han spillede 9 år i Brøndby og er defensiv midt.

- Frederik er et kæmpetalent, som vi venter os meget af. Han er et produkt af Brøndbys talentfabrik og bliver en klar forstærkning af truppen. Han har ikke spillet de sidste 8 måneder efter et uheldigt ophold i Spanien, men nu er han ved at komme i omdrejninger igen og har trænet med de sidste 5-6 uger. Vi skal bygge ham op, så Frederik hos os vil få glæden ved fodbold tilbage igen. Det er noget, vi altid har været kendt for her i Brønshøj. Det bliver et godt match, siger sportschef Thomas Ibsen.

Frederik Nørrestrand har spillet landsholdsfodbold for U16, U17 og U18, hvor det i alt er blevet til 17 U-landskampe.

Nørrestrand får nummer 5 på trøjen.

Foruden Frederik Nørrestrand er den 19-årige angriber Victor Koch Hansen skiftet fra Slagelse til Brønshøj Boldklub. Victor får trøjenummer 14.