Jørgen Hansen er gået bort

Tingbjerg Ground

I lørdags den 26. september sov han stille ind efter i mange år at have levet med sin prostatakræft, og med ham har Brønshøj Boldklub mistet en af dem, som i det stille lavede og gjorde rigtig meget både for ApS’et men også for moderklubben.

Første kontakt med Brønshøj Boldklub var, da Jørgen, som økonomidirektør for Larsen & Nielsen Entreprise i 1989 og sammen med SDS, indgik en hovedsponsoraftale med vort daværende 1. divisionshold. Jørgen var i de tre år, vi havde denne sponsoraftale, bl.a. indpisker i fællesmøder mellem ApS'et og moderklubben samtidig med, at han sørgede for, at hans firma hjalp os med den daglige bogføring. Efter sponsoraftalens ophør forsatte Jørgen som frivillig leder og rådgiver på den økonomiske front til stor gavn for såvel ApS'et som Moderklubben, og i perioden 1996 til 2001 sad Jørgen i ApS'et bestyrelsen.

I de efterfølgende mange år hjalp han fortsat med økonomisk rådgivning, hvor han sad i en længere periode i det fælles økonomiudvalg for ApS'et og moderklubben og fra 2010 frem til 2014 stod han for moderklubbens budgetlægning og udarbejdelsen af månedlige økonomirapporter samt deltog i bestyrelsesmøderne. Omkring økonomien i forbindelse med Divisionsholdets hjemmekampe sørgede han sammen med det øvrige økonomiudvalg for det fungerede ved hjemmekampene, og mandagen efter lørdagens hjemmekampe gennemgik han sammen med Alice Ibsen hele kampøkonomien helt frem til i 2019. Så er der sikkert mange af vore trofaste tilskuere, der kan huske Jørgen, når han også stod ved indgangen og solgte kampprogrammer.

I 2013 modtog han Carlo Jensens Mindepokal for hans mangeårige arbejde for Brønshøj Boldklub.

Selv her på det sidste dukkede han fortsat op til kampene på hjemmebanen, og selvom han måske var lidt træt og mærket, så var det som om, at det at komme ud til klubben, fik ham livet op, og så var det den gode gamle Jørgen igen, altid positiv, altid lyttende, altid tålmodig og så havde han en evne til at få alle til at forstå tallene i budgetter og regnskaber, så også her har vi savnet Jørgen, men først og fremmest kommer vi til at savne ham som person, for Jørgen han var både en ægte BB’er og et ægte menneske.

Æret været hans minde.

På vegne af bestyrelsen