Jamil: Vidunderlig følelse

BB-Dalum, 10.05.18 Jamil i fart

Vi har talt med anfører Jamil Fearrington om kampen i går mod Dalum, hvor det lykkedes hvepsene at få alle tre point. Noget, der betyder utrolig meget for holdet.

- Det betyder alt endelig at få den satans sejr. Vi har så mange gange haft spil og chancer til at vinde kampe, uden at få den endelige forløsning, så det betyder så vanvittigt meget, at vores hårde arbejde bliver belønnet nu, siger Jamil.

BB-Dalum, 10.05.18 Stor glæde over sejren

Ligesom som i kampen ude mod Dalum bragte Lukas Harder fynboerne foran. Men det slog ikke spillerne ud.

- Da Dalum scorer på deres første chance i kampen, og vist nok deres eneste skud indenfor målrammen, der kigger jeg rundt på drengene. Jeg ser maks. to sekunders ærgrelse i øjnene på nogen, og så ser jeg ellers bare en flok krigere, der har travlt med at få sat bolden i gang igen. Jeg skal ikke kunne sige, hvad der løb igennem hovederne på de andre, men jeg var sikker på at vi ville komme igen, fortsætter Fearrington.

BB-Dalum, 10.05.18 Jamil nyder det hele

Brønshøj har haft en uheldig vane med at komme bagud her i foråret, men flere gange er det lykkedes at få point.

- Det er sjette gang, vi kommer tilbage fra at være bagud og har fået point. Det viser, hvor vanvittigt meget potentiale, der ligger i det her hold. Vi lægger os aldrig ned. Vi ved, at vi kan komme tilbage, uanset hvem modstanderen er. Det vidner om en utrolig mental styrke og tro på egne evner, fortæller anføreren.

BB-Dalum, 10.05.18 Jamil sætter en mand

Jamil havde stor andel i sejren i går, da han først gjorde det til 1-1, og kort efter stod han for assisten til Naundrups scoring til 2-1. Og brølene efter begge mål husker anføreren stadig.

- Synes det var lidt for længe siden at jeg havde bidraget med mål og assists, så det var en fantastisk følelse at kunne gøre det i så vigtig en kamp, og på så afgørende et tidspunkt. Jeg er egentlig typen, der er fløjtende ligeglad med, hvem der scorer, så længe vi vinder, men jeg føler et stort ansvar for holdet, og jeg vil gerne være en der træder i karakter, når der er allermest brug for det. De brøl målene udløste fra vores fantastiske supportere giver mig stadig gåsehud. Vidunderlig følelse, understreger Jamil.

BB-Dalum, 10.05.18

Selvom glæden er stor over forårets første sejr, så er der stadig seks kampe tilbage, og der skal være fuld fokus, når turen går til Aarhus på søndag.

- Vi ved godt, at intet er afgjort endnu, og selvom vi var helt i skyerne efter første sejr, så giver det kun smag for flere sejre. Euforien er væk igen og erstattet af arbejdshandskerne. Vi skal gøre alt for at få lagt mere afstand til stregen, og det kræver stenhårdt arbejde i de resterende seks kampe, slutter den 32-årige forsvarsspiller.

BB-Dalum, 10.05.18 Fansene