Inger Middelboe er gået bort

Inger Middelboe

Vi har mistet en stor del af BB’s historie.

I går sov Inger Middelboe stille ind på sin bopæl og Brønshøj Boldklub er blevet et mangeårigt medlem mindre.

Inger blev født i 1919 godt nok den 27. december men ellers naturligvis i samme år, som Brønshøj Boldklub blev stiftet den 15. maj og det skulle siden vise sig, at Ingers liv blev meget tæt knyttet til vores klub.

Inger blev gift med Svend Middelboe, som var aktiv på trænerfronten i ungdomsafdelingen, indtil han blev klubbens kasserer. I alle årene var der altid åbent hus i hjemmet på Stærevej, hvor Inger sørgede for forplejningen, så drengene var godt rustet til kampen på fodboldbanen og senere for bestyrelsen.

Siden var det Inger, som førte klubbens scrapbøger for, hvad der blev skrevet om vor klub i medierne og derudover hjalp hun til ved diverse arrangementer i klubben. I 1983 vendte divisionsholdet retur til landets bedste række og helt naturligt blev Inger en del af Hvepseteamet, hvor hun sammen med Inga Østerlin forestod souvenirsalget og selv producerede en del af souvenirvarerne.

Inger stoppede først i Hvepseteamet, da hun var langt oppe i halvfemserne, nåede at fejre 30-års jubilæum og det var ikke med hendes gode vilje, men helbredet gjorde, at nu var det nok.

Naturligvis var Inger også med, da klubben fejrede sin 100-års fødselsdag i 2019 og naturligvis fejrede hun sin egen 100-års fødselsdag i Brønshøj Boldklub, hvor hun bad om at modtage pengegaver, som skulle doneres til ungdomsarbejdet i Brønshøj Boldklub.

Inger har således hele vejen været en del af klubbens historie og der er rigtig mange som kan se tilbage på rigtig mange gode minder i Brønshøj Boldklub sammen med Inger.

Æret været hendes minde.

p.b.v.