Ingen tilskuere til træningskampene

Tingbjerg Ground

Divisionsforeningen har sendt en klar og tydelig meddelelse ud omkring træning og træningskampe.

Vi beder alle om at respektere dette, og understreger vigtigheden af, at alle følger reglerne.

Divisionsforeningen skriver
Der har været eksempler på grupper af personer der har opholdt sig ved, eller tæt på, banen ved træning og kamp. Det betragtes som en overtrædelse af forsamlingsforbuddet.

Derfor:

• Det skal sikres, at matriklen hvor der trænes eller spilles kamp, og som klubben har kontrol over, ikke opholder sig personer som ikke har et ansættelsesmæssig forhold til klubben. Med andre ord, der må ikke være tilskuere af nogen art eller antal til træning eller kamp. Man kan evt. have kontrollører der bortviser med henvisning forsamlingsforbuddet, og i yderste tilfælde, anmelder til politiet.
  • Ved passivitet risikeres det, at politiet lukker træningen eller kampen, og en senere genoptagelse vil være besværlig – måske helt udelukket.