Information vedrørende tilskuere til AB-kampen

2. division

Efter et møde i går i Brønshøj Boldklub ApS’ bestyrelse blev det besluttet, at der kan lukkes op til 400 tilskuere ind til søndagens mosederby mod AB på Tingbjerg Ground. Der er dog en række krav og begrænsninger som skal overholdes.

• Der må i alt være 500 til stedet på stadion. Det vil sige tilskuere, spillere, trænere, frivillige, dommere osv.
  • Der vil kun være adgang for Brønshøj Boldklubs tilhængere. Dette er bestemt af turneringsadminstrationen.
  • Det vil kun være muligt at betale med MobilePay på stadion.
  • Man bliver vist hen til sin plads af vagter og officials.
  • Alle krav om afstand, håndhygiejne og andre anvisninger fra vagter og officials på stadion skal følges.
  • Man skal sidde ned under kampen.

Antallet af billetter vil som sagt være 400. Alle DBU-kort, pressekort, Klub 100-kort, sæsonkort og fribilletter vil IKKE kunne benyttes til kampen. Ligeledes vil der heller ikke være gratis adgang for ungdomstrænere, reservespillere og bestyrelsesmedlemmer. De eneste, som kan komme gratis ind, vil være de frivillige, som hjælper til på stadionet.

Mht. billetterne, så vil de alle sammen blive sat til salg for 80 kr. pr. styk. Det vil altså IKKE være muligt at komme gratis ind for børn under 15 år og pensionister samt børn i alderen 16-17 år vil IKKE kunne købe adgang til kampen for 40 kr.

Bestyrelsen i Brønshøj Boldklub ApS har besluttet, at billetterne sælges via Hvepsene Support, Brønshøj Drunken Army, Erhvervsklubben, øvrige sponsorer og Klub 100. Information om billetsalg vil komme fra disse grupper.

Er du tilknyttet en af ovenstående grupper, så kan følgende personer kontaktes:

• Klub 100: Dennis Kjeldsen - 22110099
  • Hvepsene Support: Thomas Brygger - 50509789
  • Brønshøj Drunken Army: Carsten Bo Hansen - 60612109
  • Erhvervsklubben: Jan Juul Jørgensen - 42261202
  • Øvrige sponsorer: Finn Ryberg - 40594460

Håber det giver mening, at bestyrelsen i Brønshøj Boldklub ApS har vurderet at tilgodese vores trofaste fans, samarbejdspartnere og øvrige sponsorer og tillige har forståelse for, at klubben i den aktuelle situation har valgt at kræve betaling til trods for, at I er sponsorer, Klub 100-medlem, har sæsonkort, har DBU-kort, er ungdomstræner eller reservespiller.

Alle som køber billet vil på selve kampdagen blive bedt om at udfylde en formular med fornavn, efternavn, adresse, telefonnummer og mailadresse. På den måde kan vi komme i kontakt med jer, hvis der skulle være opstået smitte af Corona. Formularen, som skal udfyldes kan findes her:

Skulle man ikke kunne få billet, så kan man tilmelde sig til Thomas Ibsen på enten tlf.: 40133358 eller mail: ti@bbpf.dk og få plads inde i klubhuset, hvor kampen også vil blive vist på storskærm. Her vil der være plads til 50 personer.

Selve kampen vil også blive streamet på Ekstra Bladet. Link til streamingen kommer på selve kampdagen.
Ekstra Bladet har også været så gavmilde, at du får første måned gratis på et +abonnement, så du kvit og frit kan se 2. division derhjemme. Tilbuddet gælder kun nye abonnenter.

Vi glæder os til at se Danmarks Smukkeste på Tingbjerg Ground på søndag og ser frem til et godt samarbejde om at følge retningslinjerne.