Information vedrørende Vanløse-kampen

Tingbjerg Ground

På lørdag kl. 15 spiller vi sæsonens første divisionskamp, når Vanløse kommer forbi Tingbjerg Ground til Slaget om Slotsherrensvej.

Der vil stadig være restriktioner i forbindelse med kampen pga. COVID-19, så vi kan kun lukke 400 tilskuere ind.

HER VIL DER GÆLDE FØRST-TIL-MØLLE-PRINCIPPET!

Det vil IKKE være muligt at købe billet på forhånd. Alle billetter skal købes i indgangen.

Prisen pr. person vil være 80 kr. uanset alder.

Fribilletter og Klub 100-kort udstedt af Brønshøj Boldklub KAN benyttes til at komme ind til kampen.

Alle divisionskort og pressekort vil IKKE give adgang til kampen.

Inde på stadion skal I huske at holde afstand (mindst 1 meter) samt blive siddende på jeres plads.

Portene åbnes allerede kl. 13.00!

Kan du ikke se kampen, så er der mulighed for at streame den via Ekstra Bladet, hvis du har et +abonnement. Prisen for sådan et vil være 49 kr. pr. måned, og kan købes her: