Hvepsene skal spille i Puma

Tingbjerg Ground
Ny hjemmetrøje

Efter sommerferien skal hvepsene fra Brønshøj Boldklub spille i Puma-trøjer.

- Vi har fået en rigtig god aftale med Puma. Skiftet af trøjer gælder både den sort- og gulstribede hvepsetrøje samt en flot udebanetrøje, fortæller sportschef Thomas Ibsen, Brønshøj Boldklub.

Spillerne fra Brønshøj har i godt 30 år spillet i trøjer fra Hummel, men fra sommer af bliver det altså i stedet for i sort-gule Puma-trøjer.

Ny udetrøje

- Vi kunne ikke blive enige om vilkårene for en ny aftale. Til gengæld kom Puma på banen med et flot udkast til en aftale, og så valgte vi at slå til efter gode samtaler med Pumas mand, Steen, fortsætter Thomas Ibsen.

- Vi har ellers haft et langt og godt samarbejde med Hummel med en kort afstikker til Adidas. Hummel har på alle parametre været et plus for klubben, men nu er det altså slut, fastslår han.

- Vi glæder os til samarbejdet med Puma. Aftalen gælder for de næste fire år - minimum, og den venter vi os meget af i klubben, slutter sportschef Thomas Ibsen.