Hvepse Tour 2018

Hvepse Tour - 2018

Der blev trampet, grint, hygget og svedt, da Hvepse Tour 2018 fandt sted i lørdags inden divisionskampen mod B93.

Otte friske cykelpar var hoppet på spinning-cykler og fik trådt i pedalerne i en time for at køre penge hjem til Brønshøj Boldklub. Det hele blev kommenteret af Ib Steffensen, der leverede humoristiske stikpiller som ekstra motivation.

Rytterne er i gang

De 16 friske cyklister var:

• Thomas Ibsen og Benjamin Seker
  • Kim Madsen og Per Christensen
  • Jan Juul Jørgensen og Michael Manniche
  • Torben Mencke og Max Tørnes
  • Gert Godthjælpsen og Bruno Voss
  • Tino Persson og Jacob Johansen
  • Oskar Tranberg og Nicki Eerslew
  • Steen Jørgensen og Ole Sondrup

Tilsammen cyklede de otte par ca. 307 km på en time. Bedst var Oskar Tranberg og Nicki Eerslew, der cyklede længst på den ene time. Imponerende 41,2 km fik de tilbagelagt. Men der skal lyde ros til alle rytterne, som leverede en fænomenal indsats og cyklede 107.000 kr. hjem til Brønshøj.

Den lækre mad

Mens de 16 cyklister trampede løs nød sponsorerne en lækker menu fra Ibsens køkken og samtidig kunne de følge med på skærmen, hvordan det gik med deres rytter.

I bund og grund var det en rigtig god Brønshøj-dag, som startede med masser af mennesker i klubhuset, derefter ind på stadionet for at se spillerne vinde 3-1 over B93, og til sidst var der godt med liv i klubhuset bagefter til julefrokosten.

Der skal lyde en stor tak til arrangørerne af arrangementet, som var en stor succes. Og selvfølgelig skal der også stor tak til de mange privatsponsorere, som støttede rytterne, og en stor tak skal også lyde til de 15 erhvervssponsorere, som var (i alfabetisk rækkefølge):

• Advokat Henrik Ravnild
  • Blikkenslager Tommy Schmidt
  • Brønshøj Boldklubs restaurant
  • Dansk Nedrivnings Entreprise A/S
  • Erhvervsklubben ”Hvepsene”
  • Garant, Brønshøj
  • Hellbrandt A/S Trykcenter
  • Hvepsene Support
  • Kagekrummen ApS
  • LMG Service v/Louise Meigaard Grenaae
  • Malerfirmaet Kell Holm A/S
  • Neptun Transport A/S v/Peter Svendsen
  • Revidata - registrerede revisorer A/S
  • Romas
  • Rygsmertefri.dk

Nederst ses de fine plancher, som blev lavet i forbindelse med Hvepse Tour 2018, og som viser samtlige sponsorere - både private og erhverv.

Sponsorerne