Hvepse Cup 2020

I efterårsferien fra mandag til torsdag har Brønshøj Boldklubs ungdomsafdeling holdt det første, af forhåbentligt mange, Hvepse Cup. De var selvfølgelig udfordret pga. COVID-19, men takket være en masse frivillige, sponsorere og en masse klubber blev det gennemført til stor glæde for mange.

Mandag den 12. oktober
På førstedagen var det de små årgange U6-U10, som skulle i aktion.

Her var der deltagelse af Brønshøj, HIK, Stefan, Fix, Bispebjerg, Kastrup og Solrød.

Der blev spillet en masse kampe med stor støtte fra de mange forældre, der havde mødt op.

Hvepse Cup, 12. oktober

Tirsdag den 13. oktober
Her var det U8, U9, U11 og U12, som skulle spille kæmpe om de flotte pokaler.

Brønshøj, Glostrup, Fix, GVI, Rosenhøj, Ølstykke, KB, Nivå-Kokkedal, Hillerød og Greve havde mødt op og var klar til kamp.

U8 og U9 fik afsluttet deres turnering, mens U11- og U12- holdene skulle i aktion igen dagen efter for at finde vinderne.

Hvepse Cup, 13. oktober

Onsdag den 14. oktober
Udover U11- og U12-holdene skulle U13-U17 også i kamp denne dag.

Her var Hellas, Brøndby, Husum, RB06, Solrød og ASA fra Aarhus klar til at kæmpe mod hinanden.

U11- og U12-holdene fik på flot vist afsluttet deres deltagelse i stævnet, mens de store spillere skulle samle kræfter til torsdagens finaler.

Hvepse Cup, 14. oktober

Torsdag den 15. oktober
Dagen startede med finaler og U14, U15 og U17.

Brøndby trak sig sejrrigt ud af opgøret hos U17 over Hellas, mens Husum tog sig af ASA i U14-finalen.

U15-finalen blev en spændende en af slagsen mellem Brønshøj og Solrød, som begge er i mesterrækken i hhv. København og Sjælland. Kampen sluttede 2-2 og skulle afgøres med straffespark.

Her vandt Brønshøj i første omgang, men det vidste sig, at de havde brugt en spiller fra bænken, så der skulle en ny straffesparkskonkurrence til.

Her så det ud til, at Solrød trak sig sejrrigt ud af opgøret, da Brønshøj brændte det afgørende straffespark. Men dommeren vurderede, at målmanden havde forladt stregen før tid, og sparket skulle tages om. Det endte med, at Brønshøj vandt den dramatiske straffesparkskonkurrence 8-7.

Hvepse Cup, 15. oktober

Tak
Stor tak til alle de frivillige, som sørgede for at de fire dage blev gennemført med bravur. Der var både dommere, dem med overblikket, Corona-ansvarlige, ansvarlige for salg af mad, drikkevarer og godter til de fremmødte og mange mange flere.

Også stor tak til alle hold, spillere, trænere og ledere, som sørgede for nogle gode kampe.

Stor tak til Tingbjerg Skole for at lægge lokale til det aarhusianske hold ASA; som overnattede to nætter på skolen.

Sidst men ikke mindst også stor tak til sponsorerne Cafe Bergs på Frederikssundsvej, håndværkervirksomheden De Blå Mænd og Hvepsene Support.

Vi glæder os til at se jer alle sammen igen, når Hvepse Cup vender tilbage i 2021!

Billeder
Thomas Løser har fanget et hav af billeder fra de fire dage, og disse kan selvfølgelig ses på Facebook. Stor tak til Løser for de flotte billeder.

Billeder, mandag d. 12. oktober

Billeder, tirsdag d. 13. oktober