Holse: Stadig tro på tingene

Holse i aktion

Vi har talt med venstrebacken Anton Holse om kampen i går mod VSK Aarhus, og hvordan det var at få hjemmebanedebut.

- Det var en stor oplevelse at få hjemmebanedebut. Det er en dag jeg har glædet mig til siden jeg startede i Brønshøj. At spille under vores fantastiske fans, er virkelig en fornøjelse, siger Holse.

Brønshøj var dominerende i store dele af kampen, men på trods af dette lykkedes det ikke at tage sejren.

- Jeg står lidt med en ærgerlig følelse efter kampen, da vi havde sat øjnene op efter 3 point. Jeg synes, vi viser gode momenter, fint spil og ikke mindst tro på tingene! Så derfor er det surt vi ikke får alle 3 point, fortsætter Anton.

Banen til forårets første kamp

Efter at den første hjemmekamp var blevet flyttet til Fyn, var det i går endelig tid til 2018’s første hjemmekamp. Banen var da heller ikke helt i tiptop-stand, men heller ikke så dårlig, som man kunne have troet.

- Banen var faktisk bedre end forventet. Den er til at spille på i første halveg, og selvfølgelig som kampen skrider frem, bliver den svære og svære at spille på. Men trods banen i anden halvleg, synes jeg stadig, vi forsøger at spille på vores præmisser, og viser gode tendenser trods baneforhold, fortæller Anton Holse videre.

De første fire kampe har blot kastet to point af sig, men selvom Brønshøj pt. befinder sig under stregen, så er der fremgang at spore og selvtilliden er stadig intakt i truppen.

- Der er stadig stor tro på tingene, selvom vi har fået en lidt skæv start. Det bliver bedre og bedre, og vi arbejder hårdt på træningsbanen. Vi forsøger at bygge de sidste procenter på, og så skal sejrene nok komme, det er jeg helt sikker på, slutter den 20-årige forsvarsspiller.

BB-VSK Aarhus, 02.04.18 Fansene