Guldbrandsen: Et wake-up call

Tårnby FF - BB, 08.08.17 Guldbrandsen i aktion

Vi har talt med Victor Guldbrandsen om kampen mod Tårnby FF, hvor det blev til en 2-1 sejr i 1. runde af DBU Pokalen.

Hvorfor havde I så meget besvær med Tårnby FF?
- Jeg synes, vi starter fint ud og får et hurtigt mål, og gør det, vi har aftalt, men så efter små 30 minutter begynder vi ikke at hænge sammen, vi vinder ikke vores dueller og løber ikke nok for hinanden. De får så et mål, hvorefter vi går til pause med en smag af, at det her skal vi kunne gøre meget bedre.

- I 2. halvleg kommer vi fint ud. De har to store chancer, men ellers hænger det bedre sammen, og vi får målet. De sidste 15 minutter har vi lidt svært ved at holde i bolden og bevare roen, og efter min smag synes jeg, at det blev lidt for spændende.

- De sidste minutter skal vi have lidt mere coolness og holde bolden i egne rækker. Men det er sådan de her pokalkampe er nogle gange. Jeg er glad for, at vi er videre og endnu engang tak til alle de fans, som var dukket op til kampen. Det betyder rigtigt meget, at de tager ud og støtter os og er vores 12 mand.

Tårnby FF - BB, 08.08.17 Tårnby presser på

Med sejren er Brønshøj at finde i bowlen, når der trækkes lod på fredag den 11. august kl. 12. Her kan det blive alt fra et lokalopgør til en tur til det fynske.

Hvor vigtigt er det, at I er klar til 2. runde af DBU Pokalen?
- Det er enormt vigtigt, at vi nu får endnu en sejr og er videre til næste runde. Vi går efter at nå så langt som muligt.

Med sejren har Brønshøj lagt godt fra land i sæsonen 2017/18, og med resultaterne fra sidste sæson, har hvepsene nu vundet fire kampe i træk.

Er der noget fra kampen, som I kan bruge fremadrettet?
- Jeg synes, det var et godt wake-up call, at når vi ikke holder de aftaler, som vi har som hold, bliver det svært. Men vi fik også set, at når vi gør det som er aftalt, så ser det også rigtigt godt ud. Selvfølgelig også endnu en sejr, der er medvirkende til, at vi har fået en god start på sæsonen.

- Siden Michael er kommet til, er han kommet med et enormt stort vindergen. Det smitter selvfølgelig af på os spillere og gør, at vi får en vinderkultur under huden og tror på vores egne evner, hvilket er godt og vigtigt for holdet.

Victor og co. skal i aktion igen på lørdag den 12. august, hvor der venter en udekampe mod oprykkerne fra Hillerød. Læs med på fredag, hvor vi bringer optakt til kampen her på hjemmesiden.