GRATIS ADGANG TIL BB-HILLERØD

De fantastiske fans

Der vil være gratis adgang, som tak for den fantastiske støtte i fans og supportere yder, samt billige øl, vand og pølser, når det gælder 2017’s sidste hjemmekamp mod Hillerød på lørdag.

Det har ikke været noget fantastisk halvår sportsligt, men til gengæld har holdet fået en fantastisk opbakning gennem hele sæsonen, og det vil vi gerne takke for ved at byde alle på gratis adgang til årets sidste hjemmekamp på lørdag den 28. oktober kl. 15 mod Hillerød.

Vi åbner porten til Tingbjerg Ground allerede kl. 13.30. Her vil vores U9-hold spille en træningsturnering inden divisionskampen mod Hillerød. Vi synes, at I skal komme og støtte vores unge hvepse, og mens I gør dette kan der købes fadøl, sodavand, franske hotdogs og hvepsebørger for 20 kr. pr. stk.

På kampprogrammet vil der blive trukket lod om, hvem som skal have lov til at sparke straffe i pausen. Der vil blive udtrukket 10 numre, og vinderen vil naturligvis få en passende præmie.

Vi håber på at se rigtig mange på lørdag, så vi kan skabe en kæmpefest og få en god afsked på sæsonen 2017. Så inviter alle dem du kender ud til Tingbjerg Ground og vær med til at vise dem den fantastiske stemning, som I skaber uge efter uge.