Fin støtte til jubilæumsskriftet

Brønshøj-flag

Pengene er begyndt at rulle ind til det kommende jubilæumsskrift i anledning af, at Brønshøj Boldklub fylder 100 år den 15. maj næste år. Foreløbig har 12 private sponsorer støttet skriftet. Som privatsponsor får du dit navn i bogen ved at indbetale mindst 500 kr., og du modtager et eksemplar af skriftet, når det udkommer.

Jubilæumsskriftet vil fortælle hvepsenes historie igennem 100 år fra Brønshøj i 20-erne hvor bl.a.  omklædningen foregik i nogle gamle kloakrør, hvor klubben også måtte ”låne” spillere fra andre klubber for at kunne stille hold, om årene i Danmarks bedste fodboldrække, om ungdomsafdelingens udvikling samt ikke mindst fodboldlegenden Pelés historiske besøg i 2009.

Som guldsponsor får du et stort logo for virksomheden med i bogen og modtager 5 eksemplarer, når skriftet udkommer. Pris 6.800 kr.

Som sponsor får du et logo for virksomheden med i bogen og modtager 3 eksemplarer, når skriftet udkommer. Pris 2.800 kr.

Beløbet indbetales på: Registreringsnummer 5331 med kontonummer 0000250358.

Husk at skrive dit navn på indbetalingen. Du modtager en bekræftelse, når pengene er modtaget.

Send også en mail vedr. indbetalingen til de to forfattere: Jesper Ran Pedersen: ran@bronshojboldklub.dk eller til Niels Bjørn Hansen: niels@bjornhansen.nu