En direktør forlader ApS’et og en gammel kending afløser

Dennis Kjeldsen

Efter at have været medlem af bestyrelsen i ApS’et i 5 år samt direktør i 4,5 år har Dennis Kjeldsen valgt at stoppe med udgangen af 2020.

I den periode har Dennis været en meget stor arbejdskraft ikke bare for ApS’et men også for amatørafdelingen, hvor ingen opgave har været for lille eller for stor for Dennis, som altid er gået fuldt ind for at løse sine opgaver.

Dennis har været klubbens repræsentant i divisionsforeningen og i 2. divisionsudvalget samt til DBU’s repræsentantskabsmøder og meget meget mere. Det er en meget stor arbejdskraft, som vi har sagt farvel til, og det er vi naturligvis kede af, men har også forståelse for, at Dennis efter flytning til Helsingør gerne vil stoppe – selvom vi naturligvis håber, at han en dag bliver træt af ikke længere at tilbringe flere timer på Tingbjerg Ground.

Det er en gammel kending, som har påtaget sig opgaven i stedet for, idet Claus Wiingaard tidligere har været medlem af bestyrelsen i ApS’et, ligesom han også tidligere har haft titlen som direktør. Vi glæder os over at Claus er tilbage for at give en hånd med til alle de opgaver, som nu ligger og venter på ham. Spøg til side, bestyrelsen vil naturligvis forsøge at gøre overgangen så blid som muligt, ligesom Dennis har oplyst, at han også vil være behjælpelig hermed.