Efterlysning af BB’s historie - Kan du hjælpe?

Historisk eftersøgning

Jagten på gamle materialer, billeder, klubbens historie og ikke mindst gode historier. Der mangler brikker i Brønshøj Boldklubs historie... og du kan være med til at lokalisere dem. Vi er gået i gang med lidt mere systematisk at komme til bunds i Brønshøj Boldklubs ældre og nyere historie med henblik på at sørge for, at klubbens kultur og historie bevares, nu da vi nærmer os klubbens 100 års jubilæum.

Vi har allerede samlet en del oplysninger, men der er stadig mangler, så det er nu, du skal en tur på loftet og støve de gamle kasser af, og se hvad der gemmer sig på kistebunden eller finde scrapbøgerne frem. Eller også skal du prikke til din onkel eller bedstefar, hvis de har spillet i klubben, da de var børn, unge eller ældre, hvad enten det er på 1.holdet eller 7.holdet.

Materialer om klubbens historie har særlig interesse, men også hvis du bare har nogle af de gode historier, som ikke må blive glemt, så er indbakken åben, og vi høre meget gerne fra dig på mail: ran@bronshojboldklub.dk

Historiske billeder

Alle materialer vil selvfølgelig blive behandlet med forsigtighed og respekt. Og vi har både interesse i at få tingene overdraget, blot låne eller bare affotografere.

Jesper Ran Pedersen
ran@bronshojboldklub.dk

Alt har interesse! Så kontakt os endelig.

Følgende har dog særlig interesse omkring Brønshøj Boldklub:
-Gode historier
-Protokoller, scrapbøger, optegnelser og lignende fra 1919 og fremefter
-Gamle kampprogrammer fra BB’s kampe og kampplakater
-Fotos fra 1919 og frem til i dag - gerne originale, men gode avisfotos eller kopier kan også bruges.
-Gamle BB-trøjer eller gammelt udstyr som støvler, bolde og lignende så langt tilbage som muligt.
-film med Brønshøj-kampe, video, dvd, smalfilm eller lignende.
-Pokaler, medaljer, emblemer, logoer, kontrakter osv.
-Info, billeder, pokalen eller andet fra Selandia Pokalen-kampene mod Husum.

Derudover er vi ekstra interesseret i materiale vedrørende følgende klubber der er gået ind som del af Brønshøj Boldklub:
-Tingbjerg IF (eksisterede i perioden: 1969-1973)
-Bellahøj IF (eksisterede i perioden: 1961-1969)
-Bella (eksisterede i perioden: 1929-1931)
-Præstevangen (eksisterede i perioden: ukendt-1927)
-Enigheden (eksisterede i perioden ukendt-1923)

Generelle materialer om dansk fodbold:
-eksempelvis turneringsskemaer, resultater, stillinger fra 1930’erne og tidligere
-breve
-fodboldbøger og tidsskrifter
-årbøger og tidsskrifter udgivet af DBU og KBU

Og derudover har materiale vedr. følgende mindre kendte Unioner også særlig interesse: