Efteråret er godkendt

Fansene

Niels Bjørn Hansen har snakket med sportschef Thomas Ibsen om efterårssæsonen. Et efterår, som sportschefen godkender.

- Efteråret er helt klart godkendt efter en god indsats af divisionsholdet. Vi overvintrer som nummer to i 2. divisions pulje 2, hvor vi har scoret flest mål, men vi har også lukket mange mål ind. Der er blevet givet chancer væk, og det skal vi gøre noget ved i løbet af vinterpausen. Jeg ærgrer mig over, at vi tabte to gange til Middelfart, og at AB vandt på Tingbjerg Ground, da vi fik et rødt kort, men ellers er jeg godt tilfreds med indsatsen”, siger sportschef Thomas Ibsen, Brønshøj Boldklub.

I de seksten kampe, der er blevet spillet i efteråret, er det blevet til 30 point og 33 mål. Det står i skærende kontrast til sidste sæsons efterår, hvor det blev til 13 point og 14 mål i 14 kampe. Men hvepsene sluttede sæsonen 17/18 godt af med tre sejre, hvilket de tog med sig ind i den nye sæson.

Michael Winter

- Der er blevet arbejdet godt på holdet. Vi fortsætter på det momentum, vi fik, da vi slog Greve i den sidste kamp i foråret. Vi fik hurtigt forlænget med vores træner Michael Winter, og fik lynhurtigt nogle nye spillere på plads, bl.a. Simon Richter, Andreas Baes og Oliver Lassen. De har – som de øvrige spillere – bidraget til, at vi nu ligger på 2. pladsen, fortsætter Ibsen.

- Lige nu taler vi med spillerne. Angriberen Patrick Naundrup spillede sin sidste kamp i lørdags, hvor han også scorede mod B 93. Han har gjort det godt, men flytter nu tilbage til Fyn, hvor han i sin tid kom fra, slutter sportschefen.

Spillerne træner frem til den 10. december, hvor de går på vinterferie. De møder så ind igen til træning den 12. januar.

Naundrups mål mod B93