Divisionsholdet træner igen

Første træning i 2021.

Juleferien er slut for divisionsholdet, der i mandags startede træningen til forårsturneringen i bidende kulde.

- Nu skal vi i gang for at se, hvor hver enkelt spiller står efter ferien. Vi skal arbejde på at være kyniske i felterne og score mål samt sikre, at der kun bliver scoret få mål imod os. Defensiven skal styrkes. Vi vil øve os stærkt på at vinde fodboldkampe, og allerede på lørdag har vi den første træningskamp mod AB Tårnby kl. 12.00. Men den bliver uden tilskuere på grund af corona-restriktioner, siger cheftræner Lasse Holmgaard.

Udover træningskampen mod AB Tårnby er der også planlagt træningskampe mod Næstved, HIK, Lyngby U19/U21, Slagelse og Roskilde KFUM. Tider og datoer kan ses her.

- Vi har god tid til at arbejde med tingene i vinterpausen inden turneringen går i gang igen. Vi har som bekendt fået en ny forsvarer Andreas Horsebøg, som nemt vil glide ind på holdet, slutter cheftræner  Lasse Holmgaard.

Andreas er kommet til fra Avarta her i vinterpausen, og vi glæder os til at se ham i aktion.

Der er foreløbig to prøvespillere med til træning, så nu må vi se hvordan det går for dem. Men vi har en stærk trup, der vil gøre sig stærkt gældende i 2. division. Den trup satser vi på.  Vi har også talt med samtlige spillere, som er klar til at give den en skalle. Stemningen er god, fortæller sportschefs Thomas Ibsen.

Første træning i 2021