Divisionshold, Danmarks smukkeste fans og frivillige i skøn treenighed

Spillerne med til julefrokost

Det er med både stor glæde og stolthed, at jeg kan se tilbage på en fantastisk lørdag, hvor efterårssæsonen kulminerede med en 1-0 sejr over FA 2000, hvilket gav et godt afsæt til den efterfølgende julefrokost med 130 fans, supportere, spillere og stab i klublokalerne.

Stemningen var berusende og lysten til at byde på spillertrøjerne på de traditionelle auktioner var stor, hvilket generede et rigtig flot bidrag til Divisionsholdet.

Kevins trøje er lige blevet købt

Apropos divisionsholdet, så afsluttede vi ikke blot efterårssæsonen med tre sejre på stribe, men formåede tillige at holde buret rent i selvsamme kampe.

Danmarks smukkeste fans har i efterårs sæsonen oplevede hele ni clean sheets i Divisionsholdets 16 kampe og målmændene Oliver Korch og Kasper Vilfort har i forløbet begge opnået den sjældne ære at få Fiduspokalen efter 3 sejre på stribe.

Med en målscore på 19-13 og 29 point går vi på en velfortjent vinterpause placeret på 3. pladsen i 2. Divisions Gruppe 1 med 10 point ned til nr. 7, hvor der resterer 6 kampe i forårets grundspil. Ser vi på den samlede stilling på tværs af de to grupper i 2. Division ligger vi på en øjeblikkelig 5 plads.

Fans på lægterne

Divisionsholdet nyder stor opbakning fra Danmarks smukkeste fans og Hvepseteamets fantastiske frivillige sørger for gode stadionoplevelser på Tingbjerg Ground - med hele 4.469 tilskuere i efterårets hjemmekampe opnår vi et gennemsnit på 558 tilskuere pr. Kamp.

Jeg vil på vegne af Divisionsholdet gerne takke Danmarks smukkeste fans for opbakningen, takke de mange frivillige for deres store hjælp og enorme støtte!

Frivillige, fans og tilskuere på stadion går i sandhed hånd i hånd og er med afstand de største Sponsorer i Brønshøj Boldklub. Uden frivillige – ingen Divisionsfodbold.

Glædelige jul og et lykkebringende nytår
Dennis Kjeldsen
Adm. Direktør