Den omvendte verden

2. division

Normalt er det Superligaen og 1. division, som har de fleste tilskuere, men retningslinjerne under Corona har bragt mere lige vilkår, på det punkt, ind i de tre øverste rækker i Danmark - man kan måske sige, at der en lille fordel til 2. divisionsklubberne.

F.eks. har vi i Brønshøj plads til 400 tilskuere udover de ca. 100 frivillige, spillere, dommere osv., der tæller med i de 500, som i alt må være på stadion. Noget som de fleste Superliga-klubber ikke kan prale af.

Så man kan i den grad sige, at vi er i den omvendte verden, hvor 2. division vil være ”tilskuermagneter”, mens Superliga-klubberne må se misundeligt til, når det kommer til tilskuertal.

Og vi kan kun sige, at vi glæder os til at se jer alle sammen på Tingbjerg Ground i forbindelse med morgendagens kamp mod AB i 2020’s første Slaget om Mosen.

Skulle man være tilhænger af en Superliga-klub, men desværre ikke har fået en af de stærkt begrænset Superliga-billetter, så vil vi da anbefale, at man bliver tilhænger af en 2. divisionklub - Brønshøj er jo oplagt, hvis man er fra hovedstadsområdet.

Det hele er selvfølgelig skrevet med en smil på læben, og vi krydser fingre for, at vi kan vende tilbage til normale tilstande, når den nye sæsonen starter i august.