Dejligt at komme i gang

Michael Winter sætter spillet igang

Niels Bjørn Hansen har taget en snak med cheftræner Michael Winter. Sammen med assistenttræner Poul Olesen skød han i dag efterårssæsonen i gang for hvepsenes divisionshold, da spillerne mødte ind i sæsonens første træning.

Der var både velkendte og nye ansigter i truppen i dag. Og udover nye spillere, så er der også tilknyttet en ny målmandstræner, Jens Emanuelsen, og en ny fysioterapeut, Jeanette Kristensen.

- Det er dejligt at komme i gang med træningen efter flere måneders pause. Der er foreløbig tre nye spillere i truppen, Cem Vardar fra Fremad Amager, Kasper Vilfort fra Hvidovre og Kevin Bechmann Timm fra Næstved. Samtidig har vi tre-fire prøvespillere, som vil vise sig frem i den næste uges tid. Vi må se, hvordan det går, siger Michael videre.

Første træning, sommeren 2017

24 spillere gav den gas i dag, og på lørdag får Michael og resten af trænerteamet mulighed for at se spillerne i kamp.

- Det drejer sig i høj grad om at vurdere, om spillernes fysik er i orden. Alle spillere har haft et selvtræningsprogram i sommerpausen for at holde sig i gang, og på lørdag spiller vi den første træningskamp mod Fremad Amager, slutter cheftræneren.

Første træningskamp er som bekendt på lørdag den 15. juli kl. 13.00 og spilles på stadionbanen i Tingbjerg Idrætspark.

Armstrækkere til sæsonens første træning, sommer 2017