Comeback til solid forsvarer

Jeffrey i aktion

Den 23-årige midterforsvarer Jeffrey Ofori vender tilbage til Brønshøj Boldklub efter et år hos islandske Leiknir og Kolding IF, som han var med til at spille sidstnævnte op i 1. division. Hans aftale løber et år.

- Jeg er utrolig glad for, at Jeffrey er tilbage hos hvepsene. Han er en solid og hurtig midterstopper som vil gøre en forskel i forsvaret. Han har udviklet sig som spiller og var også til prøvetræning hos AGF. Han er fra Husum og har fået sin fodboldopdragelse her i klubben, fortæller sportschef Thomas Ibsen

- Vi glæder os til samarbejdet med Jeffrey, der selv havde ønsket at komme tilbage til sin barndomsklub. Vi venter os meget af hans comeback, slutter sportschef Thomas Ibsen.

Jeffrey fik debut for divisionsholdet den 11. august 2015 i 3-0 sejren over HIK i 1. runde af pokalturneringen. I alt har Jeffrey spillet 76 kampe og scoret et enkelt mål for Brønshøj.