Clausen: Vi skal lære af det

Jamil og Clausen jubler efter 2-1 målet mod HIK
Nicolai Clausen
Forsvar 23
Nicolai Clausen

Vi har snakket med Nicolai Clausen, der i fredags kom på tavlen i mod HIK. Her kommer han ind på scoringen, skuffelsen over det uafgjorte resultat og hjemmebanedebuten.

- Det er selvfølgelig altid specielt at spille den første kamp på hjemmebane, hvor vi har vores fans bag os og der er gang i den på tribunen. De giver bare os spillere de berømte ekstra 10 procent. Det er også noget vi, som hold, skal bruge når vi får hold på besøg på Tingbjerg Ground. Vi skal formå at få ekstra gang i vores fans oppe på tribunerne, og så tror jeg også det bliver enormt svært at få point mod os på vores hjemmebane. Det skal blive et fort som aldrig skal væres sjovt at spille på for modstanderne, fortæller Nicolai.

I sin tredje kamp for klubben kom Nicolai Clausen på tavlen, da han var hurtigt over returen efter Jamils brændte straffespark. Det er heller ikke hver dag, at venstrebacken sender bolden i nettet.

- Det var en stor forløsning at score. Det er efterhånden rigtig lang tid siden, at jeg har scoret et mål, og det er noget jeg forsøger at bygge på mit spil. Derudover følte jeg, at det var et rigtig vigtigt tidspunkt i kampen for os at score, og jeg var i momentet helt overbevist om at det ville være sejrsmålet som skulle sikre os de tiltrængte 3 point. Sådan gik det som bekendt desværre ikke, fortsætter Clausen.

16.08.19, BB-HIK - Clausen bringer os foran 2-1

Dybt inde i overtiden fik HIK nemlig straffespark, og her var Jonas Hebo Rasmussen usvigelig sikker. Og ifølge Nicolai, så var det dyre lærepenge.

- Det er selvfølgelig aldrig nemt at sluge, når modstanderen udligner i fire minutters overtid og vi skulle alle sammen også lige tælle til ti for ikke at splitte omklædningsrummet ad. Men vi må også forstå, at når man står så dybt og forsvarer i næsten en halv time, vil der ske nogle tilfældigheder som modstanderne kan score på, og det skete så uheldigvis i det 94. minut. Det er noget vi skal lære af. Vi skal blive bedre på bolden, også når vi er foran. Vi skal have dem til at løbe rigtig mange hårde meter for at jagte bolden og på den måde formå at forsvare os med kuglen. Det gør vi bare ikke godt nok og det er noget vi må øve os på, på træningsbanen, slutter venstrebacken.

Nicolai Clausen og resten af holdet skal i aktion igen på onsdag den 21. august kl. 18.30, hvor det gælder Vanløse i Vanløse Idrætspark.