Brønshøj henter Kevin Bechmann Timm

Trøje - bergs

Brønshøj Boldklub har skrevet en 1-årig kontrakt med offensivspilleren Kevin Bechmann Timm.

- Det er en super tilgang for os. Kevin er en fysisk stærk spiller, der har masser af fart, power og gennembrudskraft på banen. Med sine 28 år og mere end hundrede 1. divisionskampe kommer han med masser af erfaring og skal selvfølgelig ind og gøre en forskel fra starten, udtaler Brønshøj Boldklubs sportschef Thomas Ibsen.

Kevin har senest spillet i Næstved og har tidligere spillet divisionsbold i AB, FC Roskilde, Esbjerg og KB.

Flere i Brønshøj vil kunne nikke genkendende til efternavnet Timm, og Kevins far er da også Jan Timm, der i 1970'erne var en målfarlig angriber for Brønshøj Boldklub, der lavede 44 mål i 79 kampe for klubben.

Kevin starter træning med sine nye holdkammerater i dag, hvor Brønshøj Boldklub har første træning efter sommerferien.