Brønshøj er kult

Michael Madsen

Divisionsholdet er i fuld gang med træningen til turneringen under ledelse af den nye cheftræner Michael Madsen, der afløser Michael Winter. Madsen var tidligere assistenttræner under Bo Henriksen.

- Brønshøj er en spændende klub at komme til, og jeg havde en god tid sammen med Bo, som jeg stadig har kontakt med. Der er ligefrem kult over klubben, som har et fedt set-up med mange tilskuere, god stemning  og mange frivillige, som gør et stort arbejde på Tingbjerg Ground. Det er en klub, der passer godt til mig, og som jeg gerne vil være med til at udvikle, siger Michael Madsen

Efter tiden hos hvepsene kom Michael til ”et spændende projekt” i Greve i nogle år, og senere blev det til en afstikker til AB.

- Jeg er i dag fyldt med en stor glæde over, at jeg er tilbage igen. Brønshøj er en af de klubber, der præger 2. division, og det kommer vi også til i den kommende sæson, fortsætter Michael.

- Jeg kender truppen, og det er godt, at klubben har forlænget med de fleste og samtidig har lavet aftaler med nye spilere, så jeg ser en trup med både rutinerede og unge, ambitiøse spillere. Et godt mix. Som nævnt skal vi præge rækken, og jeg har et delmål, at vi efter 10 kampe skal ligge i top 4. Mit udgangspunkt er, at de øvrige hold skal stå tidligt op, hvis de skal slå os, fortæller Madsen yderligere

- Vi skal score mange mål, men vi skal ikke lukke for mange ind. Vi skal ikke spille defensivt, men vi skal spille til nul, og det er en opgave, som alle spillerne skal være med til. Vi skal sætte en ære i det. Det giver også større tryghed, hvis der ikke bliver scoret imod os, fastslår Michael.

Med den spillertrup, som klubben råder over i dag, er der fine forudsætninger for, at jeg kan udvikle spillerne. Det er nogle store, stærke drenge og det er nogle rigtig dygtige fodboldspillere. Jeg tror, at det bliver en spændende sæson, slutter cheftræner Michael Madsen, Brønshøj Boldklub.

Michael Madsen har tidligere været cheftræner i HIK, FC Amager og Vanløse.