Brønshøj Boldklub søger træner til klubbens U13-A trup

U12

Brønshøj boldklub søger en cheftræner til vores talentfulde A-trup på årgang 06. Det er en meget spændende årgang med stort udviklings potentiale, det er træningsparate spillere som virkelig træner seriøst. Holdet skal træne fire gange ugentligt, hvoraf den ene gang om ugen er en træning med klubbens sportslige ansvarlige i U-afdelingen. Holdet skal efter sommerferien spille i øst 2.

Vi tænker om dig:

• Du er muligvis i gang med DBU træneruddannelse og er i besiddelse af en B-licens.
  • Det kan også være,at du ikke er gået i gang med træneruddannelse, men har væsentlig spiller erfaring.
  • Du er god til unge mennesker og formår i høj grad at balancerer mellem den individuelle og holdets udvikling.
  • Du er god til at samarbejde.

Vi tilbyder:

• Tøjpakke
  • Tæt Sparring med klubbens A-licens trænere og i høj grad den sportslige ansvarlige.
  • Godtgørelse efter kvalifikationer.
  • En klub med et unikt fællesskab

Hvis du er interesseret i ovenstående, bedes du kontakte sportslig ansvarlig Jesper Mathiesen, så vi kan tage en uforpligtende snak.

Mvh.
Jesper Mathiesen