Brønshøj Boldklub i radioen

Jubilæumsbog

Brønshøj Boldklubs 100 års jubilæum er emnet for en udsendelse i ”Den2Radio” med udgangspunkt i jubilæumsbogen, der er skrevet af Niels Bjørn Hansen og Jesper Ran Pedersen. Den ene af de to forfattere, Niels Bjørn Hansen, der også redigerer Brønshøj Boldklubs kamprogram, bliver interviewet om bogen og klubben. Ikke mindst historien om, at de første omklædningsrum var nogle gamle kloakrør – Hvepsene gik fra kloakrør til 3. division og spiller fortsat i divisionerne som en af de få fodboldklubber i Danmark.

”Den2Radio” findes på internettet, og radioen har 110.000 lyttere om ugen. Interviewet bliver sendt fra lørdag den 21. december til den 27. december. Hvis man ikke når at høre det i den periode, så bliver det arkiveret og kan altså findes i radioens arkiv. Lyt med.

Den2Radio's hjemmeside.

Livestreaming af udsendelser på Den2Radio.