Berthelsen: Er godt på vej

BB-FC Hjørring 2013 Berthelsen dribler

Vi har snakket med Jacob Berthelsen, der i går fik comeback for hvepsene. Berthelsen har tidligere spillet for Brønshøj i perioden 2012-2014. I går, mod HIK, fik han de første 80 minutter i en kamp, hvor Brønshøj havde nogle gode perioder.

- Jeg syntes, vi starter rigtig godt ud og er dominerende de første 20 minutter, så falder vi lidt, og de får scoret. Vi spiller en god 2. halveg og stor ros til gutterne for at kæmpe røven ud af bukserne, selv da vi kommer bagud 0-2, men generelt en fin kamp med plads til forbedringer, siger Jacob.

Jacob Berthelsen
Forsvar 30
Jacob Berthelsen

Jacob Berthelsen havde inden kampen i går spillet 50 kampe for Brønshøj, og der var også stor glæde på tribunen over, at se den stærke forsvarsspiller tilbage. Selv var han også tilfreds med at være tilbage, og er nogenlunde tilfreds med sin egen indsats.

- Det er fedt at være tilbage, og jeg er rigtig glad for den aftale, der er blevet lavet. Indsatsen i går var overordnet rusten, og mangler stadig en del. Jeg er dog godt på vej, og vil godt godkende min indsats, men kan også love, at det bliver langt bedre, slutter Berthelsen.

Du kan se Berthelsen og resten af hvepsene i aktion igen, når Brønshøj byder VSK Aarhus op til dans på mandag den 2. april kl. 15 i Tingbjerg Idrætspark