Banko i Brønshøj Boldklub

Banko

Hvepsene Support inviterer alle, som har lyst, til Banko-aften nede i Brønshøj Boldklubs klubhus torsdag den 6. april kl. 19, på Ruten 2, 2700 Brønshøj.

Her får du mulighed for en hyggelig aften samtidig med, at du har muligheden for at komme hjem med en præmie eller to, hvis du er heldig. Hele overskuddet fra banko-aftenen vil gå til støtte af divisionsholdet.

Under hele arrangementet vil du have mulighed for at købe drikkevarer samt lidt at spise i kantinen.

Vi håber, at I vil tage godt i mod dette nye tiltag og kigge forbi, og hvis det bliver en succes, er det noget, som vil blive gentaget.

Som udgangspunkt vil der blive spillet 10 spil, hvor der er 3 præmier i hvert spil, hhv. ved "1 række", "2 rækker" og "pladen fuld".

Priserne for bankopladerne bliver:

Banko-priser

Det vil være muligt at betale for pladerne både kontant og med Mobilepay.