Aske: Lykkedes stort set med alt

Aske José Victor styrer forsvaret

Vi har talt med forsvarsspilleren Aske José Victor om kampen i går mod HIK, der resulterede i en 6-1 sejr til hvepsene. Efter en masse kampe med stolpe ud, var det heldigvis stolpe ind i går.

- I dag lykkedes stort set alt. Vi får en drømmestart, hvor vi scorer på vores to første chancer. Det giver en enorm selvtillid inde på banen, hvor vi har alle marginaler med os, hvilket vi har savnet tidligere i sæsonen. Derfor bliver det egentlig en kamp hvor vi føler, vi kan gå lidt på vandet. HIK vil gerne have bolden, og vi lader dem komme frem, og straffer dem ved at spille bolde i deres bagrum igennem hele 1. halvleg. I 2 halvleg viser vi klasse ved igen at udnytte vores chancer og vinde vores dueller. Det er vel ret beset kun deres højre kant, der vinder sine dueller. Resten tager vi os af, siger Aske.

Aske i aktion

Det var ikke kun på banen, der var gang i den. Også på tribunen var der fest, og Aske er glad for, at holdet kunne give fansene denne oplevelse.

- Det var en fantastisk stemning på stadion, og det var skønt at kunne betale lidt tilbage. Vi håber at give mange flere oplevelser ligesom denne til vores fans, inden sæsonen slutter. Deres støtte og support er fænomenal, understreger Aske José Victor.

Fansene mod HIK

Aske havde det fulde overblik nede fra sin position i det centrale forsvar, og her så han et Brønshøj-hold, der havde styr på tingene – selvom der kom lidt nerver, da HIK fik reduceret til 1-4.

Nede fra forsvaret fik jeg indtrykket af en kamp, hvor vi er i total kontrol i hele 1. halvleg, pga. af vores gode start. I 2. halvleg får vi første mål, men får alle bange anelser ift. VSK-kampen, da HIK scorer til 1-4. Heldigvis er vores offensive spillere så skarpe i dag. at de nærmest scorer på alt, så vi får snøret sækken og får de tre point, hvilket er alt afgørende får os,  fortsætter forsvarsspilleren.

BB-HIK, 19.05.18 Buch lukker og slukker med 6-1 målet

Med syv point i de tre sidste kampe har Brønshøj vist god form, og det bliver der brug for i de fire sidste kampe, hvor tre af dem er mod direkte modstandere i nedrykningskampen. Og storsejren i dag har givet spillerne et ordentlig portion selvtillid.

- Efter i dag tager vi endnu engang et kæmpe selvtillidsboost med os videre. Vi har endnu en finale på lørdag mod Næsby, hvor alt andet end en sejr er uacceptabelt. Vi har været pissegode tre kampe i træk og det fortsætter vi med de næste fire kampe, slutter den 27-årige hveps.

Aske viser vilje