Anton Holse skifter til hvepsene

Anton Holse i kampen mod Vanløse

Den 20-årige forsvarer Anton Holse har i vinterpausen skiftet til Brønshøj Boldklub. Han spiller foreløbig frem til sommerpausen.

- Anton Holse er en dygtig boldspiller. Han er teknisk god og har et godt blik for spillet. Han er rolig med bolden og har et godt spark. Oprindelig var Anton midterforsvarer, men her skal han spille venstre back. Vi vil gerne have en venstre back, der er venstrebenet, og det er Anton, siger sportschef Thomas Ibsen.

Anton Holse har været med i en del af træningskampene denne vinter, hvor han også er kommet på tavlen i kampen mod Vanløse den 17. februar.

- Der er et stort potentiale i hans spil, og både Anton og klubben ser gode muligheder for en positiv udvikling. Han er ikke bange for at gå frem ad banen , og han har vist, at han kan sparke nogle gode indlæg. Vi venter os meget af ham, slutter sportschefen.

Anton Holse har tidligere spillet i FCK på U19-holdet og i AB. Han kommer fra TB/FC Suduroy/Royn på Færøerne.