Anføreren forlænger

Jamil med highfive

Divisionsholdets anfører, 32-årige Jamil Fearrington har forlænget sin aftale med Brønshøj Boldklub. Aftalen løber nu til næste sommer.

- Jeg er glad for, at Jamil har forlænget med klubben. Han er vores kaptajn og blev fortjent kåret til årets spiller i lørdags efter den sidste kamp mod Greve. Han er en vigtig brik i vores trup og går altid foran både til træning og til kamp, understreger sportschef Thomas Ibsen, Brønshøj Boldklub.

Jamil kom til klubben i sommeren 2015, hvor han scorede i sin debutkamp mod Holbæk. I alt har Jamil spillet 86 kampe og scoret 6 mål for hvepsene.

- Jamil brænder for klubben og viste sine store kvaliteter som leder, da truppen var hårdt ramt af modgang i foråret. Han var med til at vender udviklingen, slutter sportschefen.

Jamil Fearrington er forsvarsspiller, men har alligevel scoret tre vigtige mål i denne sæson og bidraget med 4 assists.