Anfører tilbage til hvepsene

Gabel i aktion for Brønshøj

Brønshøj Boldklubs tidligere anfører, 30-årige Mads Gabel, vender tilbage til hvepsene. Han skifter fra Fremad Amager til Brønshøj Boldklub.

- Mads Gabel er en stor profil, som vi får tilbage efter at han har spillet i Lyngby og Fremad Amager. Vi siger velkommen tilbage til en spiller, der spiller med stor energi og engagement. Han er også en ledertype, der har været anfører i Fremad Amager. Mads er en spiller, som vi venter os meget af, understreger sportschef Thomas Ibsen. Brønshøj Boldklub.

Mads Gabel spillede på tre år i Brønshøj Boldklub 100 kampe og scoret et enkelt mål. Han har fået en kontrakt på et år. I Fremad Amager nåede han 95 kampe.

Mads Gabel var anfører i Fremad Amager, og skal også til at bære anførerbindet i Brønshøj, hvor han tager over for Jamil Fearrington, der er blevet assistenttræner.

Anfører Mads Gabel