Aktivér dit fodboldpas i dag

Fodboldpas

Kære medlem af Brønshøj Boldklub

DBU har besluttet, at alle fodboldspillere i Danmark skal have et fodboldpas, som skal aktiveres af det enkelte medlem. Fodboldpasset er dit helt personlige 'pas' til at kunne spille kampe i DBU's turneringer. I passet opbevares dine personlige oplysninger, som du til enhver tid kan se og rette. Fra 1. august 2018 kan man kun spille turneringskamp, hvis man har et aktivt fodboldpas.

Hvorfor skal man have et Fodboldpas? Først og fremmest, så skal dansk fodbold – dvs. både din egen klub, lokalunioner, DBU, Divisionsforeningen m.fl. - overholde den nye databeskyttelsesforordning, som trådte i kraft 25. maj. Fodboldpasset hjælper således fodboldfamilien med at overholde databeskyttelsesforordningen. Men også datakvalitet er en del af forordningen, og passet vil sørge for, at du er tæt på egne data og bliver bevidst om vigtigheden i løbende at tilrette disse.

Alle fodboldspillere - og langt de fleste trænere og ledere - har en DBU-profil. Det er den profil, de omkring 500.000 personer i Fodboldfamilien, skal bruge til at aktivere deres Fodboldpas.

Fodboldpasset kan aktiveres på tre forskellige platforme:

• Driblr (for spillere +12 år): Vores nye fede spillerapp, der også indeholder statistikker, spilletilladelse og andet om dit Fodboldliv. Hent den i Google Play eller i App Store
  • I Fodbold app'en (den med DBU-logoet)
  • I MitDBU på www.dbu.dk

DBU-login er det samme på alle platforme. Hvis man ikke kan huske sine login-oplysninger, er der hjælp at hente ved at sende en mail til bronshoj@bronshojboldklub.dk, som så kan genudsende jeres velkomstmail, hvor I kan se jeres login og få nyt password, hvis I har glemt det.

Fodboldpasset indeholder tre dele:

Vilkår og betingelser for videregivelse af data.

Samtykke til brug af billeder.

Desuden overblik over de klubber, hvor profilen er tilknyttet.

Det giver brugeren overblik- og råderum over sine data. Målet er at sikre bedre data, til glæde for både DBU og klubberne.

Mvh. Bestyrelsen