Årets første træning

Årets første træning 2020

Divisionsholdet tog i dag – mandag den 13. januar - fat på træningen til forårsturneringen. Og her var der klar melding fra cheftræner Michael Madsen.,

- Jeg har tre fokuspunkter. Vi skal fortsætte med at fokusere på det defensive, som vi blev bedre og bedre til i efteråret. Vi skal være bedre i boldomgangen i vores possessionsspil, og endelig skal vi spille meget hurtigere i vores omstillingsspil.  Jo hurtigere vi kan spille, desto flere mål scorer vi, siger Michael.

Lazarevic og König er stoppet på divisionsholdet, men de øvrige spillere og 4-5 prøvespillere gik i fuld gang med træningen. Sportschef Thomas Ibsen og trænerteamet ser sig om efter et par forstærkninger, hvis det er muligt.

Første træningssamling 2020

Når grundspillet slutter om seks runder, så gælder det kampe mod Vest-kredsen. Det betyder bl.a. kampe i Jylland og på Fyn, og her har Michael Madsen en klar målsætning.

- Vi skal lære at vinde i Jylland. DeR sker tilsyneladende noget mentalt, når vi passerer broerne og Fyn. Vi har et stærkt hold, der ligger nummer tre i 2. division. Derfor burde vi også kunne vinde kampe i det jyske. Det er mit mål, tilføjer cheftræneren.

Allerede på lørdag den 18. januar spiller divisionsholdet den første træningskamp. Det er hjemme kl. 12 mod divisionsrivalerne fra Skovshoved. Og ugen efter kommer HIK på besøg kl. 12.00. Der er også planlagt kampe mod Vanløse den 1. februar, mod Frem den 15. februar og mod Hillerød den 29. februar. Kampen spilles i Farum kl. 13.00.

Først turneringskamp er mod FC Helsingør ude den 6. marts kl. 19.