Året der gik

Divisionsholdet og U14

Så er vi atter nået frem til målstregen for endnu et år, der som sædvanligt er gået så hurtigt, at man dårligt nok kan huske, hvad der er sket, men lad os alligevel prøve at skrue tiden tilbage og se, hvad der skete i Brønshøj Boldklub i løbet af 2019.

100-års jubilæum
Det er umuligt at glemme den dag, hvor Brønshøj Boldklub fyldte 100 år, nemlig den 15. maj, hvor vi heldigvis blev tilsmilet af vejrguderne, således, at de mange fremmødte både kunne være inde og ude - og for alle os, som mødte op, blev det en uforglemmelig dag. Først og fremmest blev klubben hyldet og fejret efter alle noder, men herudover var det dagen, hvor minderne væltede frem om alle de dejlige oplevelser, som de fremmødte har haft som medlemmer af Brønshøj Boldklub. Der er mange, som fortjener at blive hyldet for deres indsats for at gøre dagen så festlig som mulig, og skal nogen nævnes bør det være Kalman Legrady og Finn Ryberg - mens Niels Bjørn og Jesper Ran bør nævnes for deres kæmpe indsats vedrørende jubilæumsbogen - og så må vi ikke glemme Steffen Lund for sin fantastiske model af Tingbjerg Ground - eller for den sags skyld Christian Juncker, som har komponeret vores nye klubsang, som var Hvepse Supports jubilæumsgave til klubben. Hvis der er nogen, som er glemt, og som burde have været nævnt, har det ikke været med vilje.

Model af Tingbjerg Ground

Fest, aktivitetsdag og stævne
Dermed var jubilæet slet ikke overstået, idet der lørdag den 25.maj var fest for alle, som havde lyst til at deltage, og det var der rigtig mange, som ville, så det blev endnu et eksempel på, at vi er mange, som er en del af Brønshøj Boldklubs fortid, nutid og fremtid.

Ungdomsafdelingen havde også sørget for en fantastisk aktivitetsdag i forbindelse med jubilæet. Her stod den på både hoppeborg, fodtennis og Panna-turnering. Samtidig var der også mulighed for at måle, hvor hårdt man kunne sparke, og hvor hurtigt man kunne drible.

Som et punktum for jubilæet, blev der afholdt et stævne for U10 årgangen, hvor Alliancens klubber var inviteret sammen med vores naboklubber, og også det blev en god dag, hvor især Jesper Mathiesen og Søren Bertelsen trak et stort læs.

Jubilæumsstævne

Frivillige
Brønshøj Boldklub er ligesom mange andre foreninger dybt afhængige af, at der er frivillige, som stiller sig til rådighed for klubben, og dem har vi heldigvis rigtig mange af, som gerne vil give en hånd med. Det kan være som træner eller holdleder i ungdomsafdelingen eller i seniorafdelingen eller som medlem af et udvalg eller som medlem af bestyrelsen eller i hvepsebaren eller i VIP-loungen eller i speakerboksen eller ved tælleapparaterne eller som kontrollør eller på kræmmermarkedet eller ved udlevering af fyrværkeriet.

Tak til jer allesammen.

De frivillige

Divisionsholdet
Foråret blev desværre en skuffelse, og vi kom aldrig ind i kampen om noget som helst, så det har vi glemt alt om, og er for længst kommet videre. Ny træner, Michael Madsen, kom til, og han har fået sat skik på vores defensiven i en grad, så vi har haft hele 9 clean sheets - flot. Til gengæld har vi savnet lidt i det offensive, men hvad pokker vi ligger på en god tredjeplads med 6 kampe tilbage af grundspillet, så det ligner, at vi kan blive en del af slutspillet om oprykning.

Divisionsholdet

Ungdomsafdelingen
Der er grøde i den afdeling, hvor vi har fået et rigtig godt team sat sammen, og hvor både trænere og spillere langsomt men sikkert forbedrer deres positioner, og det bliver et spændende 2020, for der bliver gjort et kæmpe stykke arbejde af alle i den afdeling. Dette sker bl.a. også ved hjælp af Drabanternes jubilæumsgave, som var et VEO-kamera, der helt automatisk optager kampene. Det gør det muligt for os som klub at udvikle vores spillere bedre.

U17 til Costa Brava Cup

Der har også været masser af succes i ungdomsafdelingen i 2019. U16 vandt deres række i foråret samtidig med, at de spillede sig frem til kvartfinalerne i U16-pokalen. U17 tog den samlede sejr i mesterrækken i efteråret. Det betyder, at U17 i foråret er med i Øst 2-rækken.

Men det er ikke kun i liga-sammenhæng, at der har været succes, også til stævner har der været hvepse-jubel. U11 var i sommers med i Kronborg Cup, hvor det blev til en 3. plads. I efteråret var både U14 og U17 til udenlandske stævner. U14 vandt Autumn Cup i Holland, mens U17 tog en 2. plads i Costa Brava Cup i Barcelona.

Vi glæder os til at følge vores dygtige ungdomsspilere i 2020.

U14 til Autumn Cup

Seniorafdelingen
Vores 2. hold sikrede sig en hurtig tilbagevenden til Serie 1, da de tog sig af 1. pladsen i forårets Serie 2, og dermed oprykning til Serie 1. I de 11 kampe var defensiven suveræn og lukkede kun 11 mål ind.

7M senior var med i topkampen helt frem til slut i forårets turnering. Det endte med en flot 3. plads, blot 3 point fra 1. pladsen.

De gamle drenge
Den har stået på topplaceringer for mange af de gamle drenge i 2019. +32 vandt suverænt deres række både i foråret og efteråret, +40 blev nummer 2 i Øst-rækken, +55 var kun 3. point for 1. pladsen og +70 sikrede sig endnu et mesterskab, da de i foråret vandt deres række takket være en bedre målscore.

Dejligt at se, at der stadig er saft og kraft i de gamle drenge.

De gamle drenge
Inger Middelboe

Middelboe
Hvad bedre end at slutte af med klubbens ældste medlem, Inger Middelboe, som den 27.december rundede de 100 år i flot stil med et arrangement hos Ibsen. For bare 5 år siden var Inger fortsat aktiv i salget af souvenirs og naturligvis viste Inger den store gestus, at hvis man gerne ville begave hende, så skulle man i stedet indsætte et beløb til klubbens ungdomsafdeling.

Godt nytår
Tilbage er kun at ønske alle et godt Nytår og et rigtig stort BB-år i 2020.