Åben for salg til alle BB'ere

2. division

Vi åbner nu op for salg til alle Brønshøj-fans, som ønsker at komme ind og se søndagens kamp mod AB. Det betyder, at man IKKE længere behøver at være tilknyttet en af følgende grupper for at kunne købe billet:

• Klub 100
  • Hvepsene Support
  • Brønshøj Drunken Army
  • Erhvervsklubben
  • Øvrige sponsorer

Er du interesseret i at købe billet til kampen, skal du rette henvendelse til Thomas Brygger på 50509789 eller kasserer@hvepsene-support.dk.

Prisen for en billet vil være 80 kr. og skal betales via MobilePay til Thomas Brygger.

Du vil få udleveret billetten på selve kampdagen. Der vil ikke være billetsalg på stadion.

Når du har købt billet, skal der udfyldes en formular med navn, adresse, telefonnummer og mailadresse. Det vil være en stor hjælp, hvis formularen blev udfyldt på forhånd, da det vil gøre det lettere og hurtigere at få folk ind på stadion. Formularen kan findes her.