2018 står i motionsfodboldens tegn

Motionsdag i BB 2018

”Bevæg dig for livet – Fodbold”, der er et samarbejde mellem DGI Fodbold og DBU har skabt Motionsfodboldens dag, der løber af stablen lørdag 9. juni 2018

Motionsfodbold er sund, sjov og social træning, og på Motionsfodboldens Dag kan du prøve det helt gratis og uforpligtende i Brønshøj Boldklub. Efterfølgende kan du træne
gratis med i hele juni måned. Du kan både spille i fodboldstøvler m. faste knopper eller gummisko.

Der er over 40 deltagende klubber og en af disse er Brønshøj Boldklub.
Der åbent for mænd i alle aldre i Tingbjerg Idrætspark med opstart 11.00 og afslutning kl. 12.30.

Brønshøj har jo i over 40 år haft en motionsfodbold afdeling, så vi har allerede en etableret organisation, hvor interesserede har mulighed for gratis at træne med i hele juni måned.

Klubben giver en øl/sodavand efterfølgende og restauranten er åben, så der er mulighed for en pølse eller lignende.

Kontakt Peer Goe på 28 83 80 70, hvis du har spørgsmål.