101 år i dag

Gaver

I dag fylder vores fantastiske klub 101 år, og det er derfor præcis et år siden, at vi havde en skøn fest nede i klubhuset.

I dagene op til festen den 15. maj 2019 og dagene efter festen var der bl.a. været aktivitetsdag arrangeret af ungdommen, jubilæumsbanko og jubilæumskamp mellem Brønshøj og B93. Alt i alt var det bare et skønt år 2019, og mange tænker helt sikkert tilbage på jubilæumsåret med små hvepselys i øjnene.

Til selve festen havde Ibsens køkken sørget for lækker mad, der var taler fra bl.a. Kulturborgemesteren, DBU og selvfølgelig højtstående personer fra Brønshøj.

Selv musik blev det også til, da sangeren og Hvepse Supporteren Christian Juncker, sammen med Stefan Larsen, opførte sin jubilæumssang "Udover Brønshøj", som var en gaver fra Hvepsene Support. Se liveversionen af "Udover Brønshøj" her.

Og netop gaver væltede vi os meget i den dag, og blev nærmest helt overvældet.

Det er ikke til at fatte, at det var et år siden, hvor går tiden dog hurtigt. Og mon ikke de næste 24 år kommer til at gå ligeså hurtigt, så vi er klar til en ny fest, når vi fylder 125 år i 2044!

Billeder fra jubilæumsreceptionen den 15. maj 2019, kan ses her.