23. marts 2017

Så er det blevet tid til forårets første hjemmekamp, når Kolding IF gæster Tingbjerg. Niels Bjørn Hansen har snakket med cheftræner Jesper Hansen og anfører Jamil Fearrington. Der er forventninger om tre point og god stemning på tribunen. Så tag turen ud til Tingbjerg og vis bl.a. de nye spillere, hvordan stemningen kan være på et fodboldstadion.

22. marts 2017

Hvepsene Support arrangerer bustur til Odense, når Brønshøj møder Marienlyst, som vi aldrig har tabt til, lørdag den 1. april. Så har du lyst til at være sammen med festlige hvepse, få en god oplevelse, støtte spillerne og hilse på de venlige fynboer, synes vi, at du skulle melde dig til busturen.

20. marts 2017

På lørdag den 25. marts kl. 13 og en time frem vil seks friske og formstærke cykelpar trampe løs i pedalerne for at køre penge inde til klubben. Som en ekstra motivation til rytterne har en masse mennesker valgt at sponsorere de seks par. Efter Hvepse Tour 2017 vil divisionsholdet spille forårets første hjemmekamp mod Kolding IF.

18. marts 2017

Efter mere end fire måneders ventetid var det igen tid til divisionsfodbold, men det blev ikke den oplevelse, som man havde håbet på. Det endte med et 0-2 nederlag mod et kynisk og effektiv Kjellerup, og selvom Brønshøj pressede på, var et forsøg på overlæggeren det tætteste hvepsene kom på en scoring.

17. marts 2017

Takket være Divisionsforeningen, Mycujoo og to frivill...

16. marts 2017

På lørdag er ventetiden på divisionsfodbold slut, når...

16. marts 2017

Brønshøj har lavet en aftale med midtbanespilleren Vic...

Ældre nyheder