29. marts 2020

Den 12. marts blev det meldt ud, at alle fodboldaktiviteter i Brønshøj Boldklub var aflyst frem til den 29. marts. Denne periode er forlænget frem til og med den 13. april efter statsministerens pressemøde den 24. marts.

25. marts 2020

Vi har modtaget en besked fra vores sponsor Kjærstrup Chokolade, som ligger inde med en stor færdig produktion af chokolade. Påsken er højsæson for salg af påskeæg, men med påsken sat på stand-by pga. nedlukningen, så forsøger vi at hjælpe Kjærstrup her i Brønshøj Boldklub.

23. marts 2020

Der er ingen tvivl om, at mange bliver ramt, både privat og økonomisk, pga. Corona-virussen. I Brønshøj Boldklub er vi afhængige af fansenes støtte, men også af sponsorernes støtte. Derfor har vi lavet en liste over, hvordan du kan støtte nogle af vores sponsorer i denne tid, og dermed være med til at støtte klubben indirekte.

22. marts 2020

Med reference til myndighedernes udmeldinger om Coronavirussen anbefalede Divisionsforeningen torsdag den 12 marts, at vi i dansk fodbold skulle gøre, hvad vi kunne for at bryde smittekæden og dermed mindske smitterisikoen.

21. marts 2020

Stærk udmelding fra førsteholdstruppen, der er klar ti...

19. marts 2020

Fra vores sponsor og erhvervsklubmedlem Morten Dall fr...

19. marts 2020

Fra vores sponsor og erhvervsklubmedlem Jesper Barfod...

Ældre nyheder

Dokument  Dokument  Dokument  Dokument  Dokument  Dokument  Dokument  Dokument  Dokument