Maskot

Maskotten Hvepsen Verner

Hvepsen Verner

Hvepsen Verner har været et fast og festligt indslag ved starten af alle divisionsholdet hjemmekampe siden 2005.

Verner – Brønshøj Boldklubs maskot - fik sin debut i en kamp mod det nuværende 1. divisionshold AB og har siden hygget om spillere og publikum i Tingbjerg Idrætspark, før dommeren fløjtede kampen i gang.

Det har været en offentlig hemmelighed, hvem der har været inde i Verner. Nu kan det afsløres, hvem der har været Verners ”indmad”. Det er Charlotte Brygger, som har været en trofast Verner og vinket til hjemmepublikummet og hilst på mange børn, der var til fodbold for at se hvepsenes divisionshold, men nu er der sket en udskiftning.

Da forårsturneringen sluttede, fik Charlotte en læreplads, og det betyder, at hun er på arbejde hver lørdag og dermed misser alle hjemmekampene. Imod sin vilje har hun derfor måttet sætte støvlerne på hylden.

”Det har været rigtig sjovt at være Hvepsen Verner, fortæller Charlotte Brygger, og det har været lidt svært at overlade Verner til en anden, men det er nødvendigt. Jeg ønsker min efterfølger held og lykke”.

Maskotten Hvepsen Verner 2

Den nye Hvepsen Verner er en af Brønshøj Boldklubs superfans, Kim Veng, som selv er gammel fodboldspiller.

Han startede i Brønshøj Boldklub helt tilbage i 1968. Senere blev det til nogle år i Husum Boldklub. Nu står det på veteranfodbold hos hvepsene. Den nye Verner kommer til alle hjemmekampe og de fleste udekampe, hvor han i sit udstyr er en levende reklame for klubben.

”Da jeg hørte, at Charlotte ikke havde tid mere, tilbød jeg at være Verner, fortæller Kim Veng. Jeg satser på at være med til alle hjemmekampe, hvor jeg – som Hvepsen Verner – før kampen går rundt og hilser på folk, og tager imod spillerne både hvepsene og det gæstende hold, når de løber ind på banen. Jeg siger selvfølgelig også goddag til dommertrioen og vinker til supporterne og de andre publikummer på Tingbjerg Ground. Det er en rigtig sjov opgave”, slutter kim Veng.

Tag godt imod Hvepsen Verner, når I ser fodbold på Tingbjerg Ground.

nbh