Villarreal d

Villarreal sejrede til sidst mod Hvepsene

Villarreal kampholdbillede

Brønshøj spillede onsdag formiddag mod den gule ubåd, Villarreal C fra den fjerde bedste spanske række. Det var et ungt teknisk spillende mandskab, der ville spille langs jorden, der tog imod hvepsene, som stak fra sig og i løbet af kampen havde flere gode muligheder, men måtte se sig besejret til sidst.

Kevin Bechmann Timm var tæt på flere gange. Første gang han testede den spanske målmand var efter et lille kvarter, hvor BB havde frispark og Kevin forsøgte sig direkte, og hvor Villarreals målmand ikke kunne holde bolden i første omgang.

Villarreal B

Brønshøj fik løbet masser af meter, der var intensitet og to mandskaber, som gerne ville vinde. Efter pausen kom Brønshøj godt ud og fik muligheden, et godt raid på højrekanten fik skabt plads, men Kevin fik ikke ordentlig ramt indlægget, som målmanden ikke havde problemer med.

Villarreal c

Midt i 2. halvleg lykkes Villarreal to gange med hurtige omstillinger og en bold i dybden, der begge gange resulterede i friløbere. Den første blev dømt offside, men Villarreal-angriberen nåede at få bolden forbi Oliver Korch og score før dommeren opdagede linjevogteren for længst havde hævet flaget. To minutter senere fik Villarreal friløber samme opskrift, men denne gang kom Korch godt ud af målet og sikrede sig bolden.

Villarreal

Med fire minutter tilbage lykkedes det dog Villarreal at komme foran 1-0, da de erobrede bolden på egen bane og spillede den hurtigt op igennem midten, og på to afleveringer samt et løb i dybden lykkedes det dem at få en overtalssituation som blev udnyttet så en helt fri Millán, der til sidst kunne trille bolden i mål på en tværaflevering.

1-0 blev også kampens resultat. Brønshøj har mulighed for at revanchere sig allerede i morgen, torsdag, hvor næste modstander er CD Onda. Og Onda har revanche til gode fra senest Hvepsene var på træningslejr i Spanien, hvor Brønshøj for fire år siden vandt 4-1 over Onda.

Villarreal tak for kampen

Villarreal – Brønshøj = 1-0 (0-0)

Mål:
1-0: Millán (86)

Opstilling - Brønshøj:
Oliver Korch, Sebastian Richter, Ricky Gotland, Anton Holse, Jonas Magnussen (60. Jamil Fearrington), Dawda Ngum, Ahmed Iljazovski, Casper Löween Jensen (60. Saad Abbouch), Oliver Lassen, Mads Rønne, Kevin Bechmann Timm

ons. 13. feb 2019
Ciudad Deportiva Del Villarreal