22.09.18, Vanløse-BB: Rønne har lige gjort det til 2-0

Vildt hvepseskud i Vanløse

Efter 8 års pause var hvepsene tilbage i Vanløse Idrætspark, og det skulle blive et glædelig gensyn med den gamle hjemmebane. Brønshøj vandt nemlig 3-1 over Vanløse. Brønshøj spillede flot i 1. halvleg, mens 2. halvleg var lidt mere rodet. Og så blev de mange tilskuer vidne til et verdensklassemål. Naundrup, Rønne og Buch scorede for Brønshøj.

Det var dog Vanløse, der startede bedst, og to gange var Rasmus Gaudin tæt på at komme tavlen. Først på et frisparksforsøg, som Vilfort kun kunne halvklare. I samme angrebssituation fik Gaudin rettet et forsøg af, men en fantastisk refleksredning af Vilfort gjorde, at Vanløse ikke fik en drømmestart.

22.09.18, Vanløse-BB: Redning af Vilfort

Brønshøj overtog dog mere og mere af spillet og begyndte at sværme om Vanløses mål. Efter et par nærgående forsøg af Oscar Buch og Oliver Lassen, kom der hul på bylden efter 10 minutter.

Buch blev sendt i dybden af Rønne, og den hurtige hveps fik slidt sig frem til en afslutning. Lasse Krogh nappede forsøget, men returen endte hos Naundrup. De fem Vanløse-spillere havde mere travlt med at stå på stregen end at presse Naundrup, og det gav Naundrup masse af tid til at sende bolden i kassen. 1-0 til Brønshøj.

Lige efter målet begyndte regnen at vælte ned, og spillerne skulle lige vænne sig til de ændrede forhold. Heldigvis aftog regnen, og Brønshøj fortsatte ufortrødent.

22.09.18, Vanløse-BB: Naundrup tiljubles efter sin 1-0 scoring

Efter 27 minutter blev de 1.572 tilskuere vidner til et fantastisk mål, som Cristiano Ronaldo kun kan drømme om. Det hele startede med en bolderobring af Lars Emil Juel Andersen oppe omkring Vanløses felt. Så smed Richter en bold ind i feltet, som ikke blev headet ordentlig væk af Vanløse. På kanten af feltet stod Mads Rønne, og han flugtede bolden i mål til stillingen 2-0 til hvepsene. Intet mindre end verdensklasse af Rønne.

Mod slutningen af 1. halvleg begyndte Vanløse at røre på sig igen, og fem minutter før pausen fik de reduceret. Oskar Høybye tog en flot solotur igennem hvepsenes defensiv, og alene med Vilfort fik han sendt bolden i kassen til stillingen 1-2, som også var pauseresultatet.

22.09.18, Vanløse-BB: Vanløse Idrætspark

I 2. halvleg havde Vanløse medvind, og det forsøgte de også at udnytte ved at lægge et pres på Brønshøj. Men de kunne ikke forhindre Brønshøj i at gøre det til 3-1. Richter spillede bolden ind til Buch, der trak ind i banen, inden han hamrede til bolden fra ca. 20 meters afstand og sendte den i kassen. Et meget flot mål af Brønshøj-topscoreren.

Efter 3-1 målet til Brønshøj, fik Vanløse mere og mere tid på bolden. Med en halv time tilbage fik indskiftede Steffen Andersen en stor mulighed for at reducere. Men han fik sendt bolden over både Vilfort og målet.

Brønshøj havde også deres muligheder for at gøre det til 4-1 på de mange omstillinger. Men flere gange stod Vanløses Lasse Krogh i vejen.

22.09.18, Vanløse-BB: Mulighed til Lassen

De sidste 10 minutter af kampen blev hektiske og rodet. Steffen Andersen fik igen en friløber, men denne gang måtte han se Vilfort nappe afslutningen.

Tættest på en Vanløse-scoring i slutningen af kampen var topscorer Jack Castelijns. Et Gaudin-frispark ramte muren, og her var hollænderen hurtig over bolden og fik afsluttet første gang. Han måtte dog se sin afslutningen først ramme den ene stolpe og så den anden, inden Vilfort fik fat i bolden.

Men en vigtig sejr til Brønshøj efter nederlag i de to seneste kampe. Og med sejren spillede hvepsene sig også tilbage i top seks. En placering, der skal holdes, når det gælder Skovshoved på lørdag den 29. september kl. 15 hjemme i Tingbjerg.

22.09.18, Vanløse-BB: Masser af hvepse
lør. 22. sep 2018
kl. 13:00
Vanløse Idrætspark
Dommer: Christian Hansen
Tilskuere: 1572
Vanløse IF
1 - 3
1 - 2
Brønshøj Boldklub
10' Patrick Naundrup
27' Mads Rønne
32' Christian Thorup
39' Oskar Høybye
53' Oscar Buch
64' Tobias Kjelfred
72' Mads Rønne
84' Simon Richter
87' Emil Carlsen