Kevin og Anas

Dødboldene gjorde udslaget

Reserverne var i aktion mod Vanløse tidligere i dag, og her blev det til en 2-1 sejr takket være to mål scoret i 1. halvleg af OB og Kevin Bechmann Timm. Sidstnævnte var tilbage på banen efter en mindre skade.

Kampen var kun et kvarter gammelt, da en nedfaldsbold efter et hjørnespark endte hos OB, der resolut sendte den ind bag Vanløses målmand. 1-0 til Brønshøj.

Senere i 1. halvleg var det Kevins tur til at komme på måltavlen, med lidt hjælp fra Vanløse. Kevin sendte et frispark mod mål. Bolden ramte buen og fløj i en høj bue mod mål. Her kunne Vanløses keeper ikke holde bolden ude af kassen. 2-0 til Brønshøj.

I starten af 2. halvleg fik Vanløse reduceret til kampen slutstilling 1-2 takket være en scoring direkte på frispark.

Brønshøj var det bedste hold i kampen, men der var enkelte koncentrationssvigt. Men det er noget, der kan rettes inden reserverne går i gang med deres sæson i starten af april.

Mål:
0-1: OB (15)
0-2: Kevin Bechmann Timm (36)
1-2: Vanløse (51)

lør. 17. feb 2018