Tårnby FF - BB, 08.08.17

Brønshøj videre i pokalen

Brønshøj er klar til 2. runde i DBU Pokalen, da Tårnby FF fra Københavnsserien blev besejret 2-1 på Amager i går aftes. Det var en tæt affære, og Tårnby havde deres muligheder i kampen, men til sidst viste Oscar Buchs og Kevin Bechmann Timms mål sig nok for hvepsene. Nicklas Andersen scorede for værterne.

Udover fodbold, så var der også noget for fly-entusiasterne, da kampen foregik tæt på lufthavnen, og fly jævnlig fløj forbi banen. I løbet af kampen var der debut til Mikkel Wenzel Pedersen og Aske José Victor.

Oscar Buch gav Brønshøj en drømmestart efter bare tre minutters spil. Kevin sendte et frispark mod mål, som Patrick Jørgensen ikke kunne holde. Naundrup var hurtig over returen og sendte bolden ind til Buch, der bare skulle prikke bolden det sidste stykke over stregen. 1-0 til Brønshøj.

Tårnby FF - BB, 08.08.17 Buch gør det til 1-0

Det hurtige mål kom dog til at virke som en sovepude for Brønshøj, der spillede langsomt og lavede for mange fejlafleveringer. Dette gav Tårnby FF mulighed for at komme tilbage i kampen, og efter 28 minutter var det tæt på, at den tidligere Superliga-spiller Martin Bernburg bragte balance i regnskabet, men han fik sendt bolden forbi et tomt mål.

Tårnby FF - BB, 08.08.17 Jubel hos TFF efter scoringen

Bare tre minutter senere kom udligningen. Martin Lapain Ziebrandtsen lagde bolden til rette for Nicklas Andersen. Tårnby FF-angriberen takkede for oplægget og bankede bolden ind bag en chanceløs Johan Gårdsvoll. 1-1.

Begge hold kom frem til et par chancer i 1. halvlegs sidste kvarter. Tættest på mål var Naundrup, men han måtte se sin afslutning bliver reddet af Patrick Jørgensen. Holdene gik derfor til pausen med stillingen 1-1.

I 2. halvleg var Brønshøjs tempo stadig for lavt, og Tårnby FF var også det hold, som var tættest på at bringe sig foran. Begge gang tilfaldt chancerne til Nicklas Andersen, men første gang var hans afslutning for svag, og anden gang fik han sendt bolden over mål.

I stedet kunne Brønshøj bringe sig foran, da de kom frem til deres første chance i 2. halvleg efter 67 minutters spil. Zakaria El-Ouaz fik prikket bolden forbi en Tårnby FF-forsvarsspiller og sprintede mod mål. Inde i feltet fandt han en helt fri Kevin Bechmann Timm, der sikkert sendte kuglen i kassen. 2-1 til Brønshøj, og Kevins mål nummer to denne sæson i lige så mange kampe.

Tårnby FF - BB, 08.08.17 Kevin bringer BB foran 2-1

Værterne fortsætte dog ufortrødent, og kom frem til nogle afslutninger. I slutningen af kampen foregik stort set al spillet på Brønshøjs banehalvdel, men hvepsene fik afværget og kunne glæde sig over sejren, da dommer Casper Thorsøe Jr. fløjtede opgøret af.

Kønt var det ikke, men Brønshøj er videre i DBU Pokalen og med i bowlen, når der trækkes lod på fredag den 11. august til 2. runde, hvor det kan blive alt fra et lokalopgør til en tur til Fyn.

Næste kamp er i ligaen, når det på lørdag den 12. august kl. 15 gælder Hillerød på udebane. Husk at tilmelde jer busturen.

Tårnby FF - BB, 08.08.17 Tårnby presser på
tir. 8. aug 2017
kl. 18:30
Dommer: Casper Thorsøe Jr.
Tårnby FF
1 - 2
1 - 1
Brønshøj Boldklub
3' Oscar Buch
31' Nicklas Andersen
33' Niclas Møller Nielsen
67' Kevin Bechmann Timm
80' Cem Vardar
82' Peter Hjulmand