22.09.19: Slagelse-BB - Kevin og måltavlen

Sol, selvmål og sejr i Slagelse

Vi var i dag taget på den vestligste tur i efteråret, og i et solrigt Slagelse kunne vi rejse hjem til mosen med alle tre point i bagagen. Især i 2. halvleg var vi dominerende. Kampens eneste mål var et selvmål af Slagelses målmand Oliver Foss Hansen.

Det var dog Slagelse, der startede kampen bedst. Og allerede efter ni minutters spil var det tæt på 1-0 til hjemmeholdet. En bold blev spillet skråt tilbage til en Slagelse-spiller, der afsluttede første gang. Korch kom ned og fik pareret, mens Clausen fik sparket returen væk.

Slagelse var det bedste hold i kampens første 20-25 minutter, men det var os, der kom frem til chancerne. Desværre manglede der kvalitet i afslutningerne, som ikke voldte Oliver Foss Hansen nogle problemer.

Med tre minutter tilbage af 1. halvleg var Slagelse tæt på at komme foran 1-0. Daniel Shacham tog chancen fra distancen. Her ramte bolden en af Shachams medspillere i ryggen og var tæt på at snyde Korch inde i målet. Heldigvis for os, så ramte bolden oversiden af overlæggeren.

22.09.19: Slagelse-BB - Tranbergs store chance

Lige inden de første 45 minutter sluttede kom vi frem til vores bedste mulighed. Tranberg fik lidt tilfældigt bolden med sig og var alene med Slagelses målmand. Men afslutningen var ikke noget at råbe hurra for, da Tranberg fik sendt bolden et godt stykke forbi mål.

Minuttet efter var det Therkildsens tur til at forsøge sig, og her kunne Foss Hansen kunne parere bolden ud til hjørne.

Så selvom begge hold havde nogle gode muligheder for at score, så var det målløst efter 1. halvleg.

I pausen blev Slagelse nødt til at foretage en dobbeltudskiftning. Ud gik bl.a. den stærke forsvarsspiller Rasmus Grønne Jensen, og det forstod vi at udnytte.

Vi kom nemlig stærkt ud til 2. halvleg, hvor planen var at mose Slagelse. Det blev også til en masse chancer, men desværre ingen mål. Bl.a. var Kevin tæt på, men afslutningen inde i feltet strøg lige forbi den ene opstander.

I det 66. minut kom Slagelse frem til en rigtig god mulighed, men Mourhrib kunne ikke få bolden forbi vores defensiv, da en Brønshøj-spiller fik stukket foden ud og blokeret afslutningen.

22.09.19: Slagelse-BB - 1-0 målet

Godt og vel et minut senere, så lå bolden i mål i den anden ende. Therkildsen brugte sine muskler og fart og fik fat på bolden. Han fik afstand til sin direkte modstander og kunne slå et perfekt indlæg ind til Kevin. Kevin forsøgte sig med et kontrolleret hovedstød, der ramte overlæggeren. Bolden hoppede derefter ned og ramte Oliver Foss Hansen og gik så i mål. 1-0 til os.

Efter målet sænkede vi tempoet og overlod meget af initiativet til Slagelse. Dette gav flere farlige situationer, bl.a. nogle farlige indlæg, som Korch dog tog sig godt af.’

Men ligesom i kampen mod FC Helsingør, så stod defensiven solidt og efter fire minutters overtid fløjtede dommeren af. Dermed tog vi den anden sejr i træk til stor glæde for både ledere, spillere og Danmarks smukkeste, der var taget til Slagelse. Netop Danmarks smukkeste kunne høres hele kampen igennem.

22.09.19: Slagelse-BB - Danmarks smukkeste i Slagelse

Alt i alt en rigtig god kamp af spillerne, hvor vi bare blev bedre og bedre som kampen skred frem samt fik skabt rigtig mange chancer.

I næste runde skal vi forsøge at tage den tredje sejr på stribe, når Skovshoved kommer på besøg lørdag den 28. september kl. 15 i Tingbjerg.

I forbindelse med den kamp indleder vi også et samarbejde med håndboldklubben Stadion, der også hører til i Brønshøj. Hvis du køber en billet til deres hjemmekamp mod Rødovre, som finder sted lørdag den 28. september kl. 13.20 i Energicenter Voldparken Hallen, så får du også en billet til vores hjemmekamp mod Skovshoved.

søn. 22. sep 2019
Dommer: Morten Bertelsen