Skovshoved-BB, 30.03.19: Holse rammer stolpen

Glemte snoren til sækken

Det blev til et enkelt point ude mod Skovshoved i dag, hvor det endte 2-2. Vi havde ellers alle muligheder for at lukke kampen i 1. halvleg. Men når man brænder sine chancer og ikke kommer ordentligt ud af omklædningsrummet i begge halvlege, så bliver det svært at vinde. Oscar Buch og Lars Emil Juel Andersen stod for vores mål i dag.

Kampen var mindre end to minutter gammel, da Skovshoved bragte sig foran 1-0. Vi smed bolden væk på midten af banen, hvilket gjorde, at Simon Skibsted kunne storme ned at hjemmeholdets venstre side, inden han fandt Silas Trier Madsen inde på midten. Og selvom Trier var hårdt presset fik han sendt bolden i mål.

Vi overtog dog styringen af kampen, og efter otte minutter fik vi udlignet. Oliver Lassen blev spillet fri i dybden, men måtte se Frederik Mehder nappe afslutningen. Buch var dog hurtigt over returen og fik sendt bolden i mål til stillingen 1-1.

Skovshoved-BB, 30.03.19: Jubel efter Lars Emils mål til 2-1

Efter 20 minutters spil kom vi foran. Baes lagde et følt indlæg ind i feltet, og her fik Lars Emil lov til at stå helt fri, og med hovedet fik han gjort det til 2-1 til os. Det var i øvrigt Lars Emils mål nummer to i 126 kampe.

Vi fortsatte med at producere chancer, men ind ville bolden ikke. Da der var spillet 33 minutter, fik Baes sendt bolden over mod bagerste stolpe. Her dukkede Rønne op, men Mehder fik kastet sig ned og blokeret afslutningen.

Og fem minutter senere blev det stukket fra venstre og højre side af hvepsene. Først headede Anton Holse på stolpen, så blev Rønnes to forsøg reddet af Mehder, Gotland måtte se en forsvarsspiller blokere bolden og til sidst sparkede Buch bolden lige over mål.

Skovshoved-BB, 30.03.19: Mehder redder Rønnes forsøg

2. halvleg startede ligesom 1. halvleg, nemlig med en tidlig Skovshoved-scoring. Hjemmeholdet tog et frispark hurtigt på midten af banen, og et par aflevering senere, så var Anders Christiansen alene med Vilfort. Her tog Skovshoved-spilleren et træk uden om Vilfort og scorede til 2-2. Lige inden havde Holse ellers en mulighed for at gøre det til 3-1, men han headede i sidenettet.

I det 53. minut var det tæt på et Skovshoved-selvmål. Bolden blev spillet tilbage til målmand Mehder, men han ramte bolden helt skævt. Han kunne dog ånde lettet op, da bolden gik forbi mål.

Vi kom ikke frem til mange chancer i 2. halvleg, da den sidste aflevering ofte glippede. Presset på Skovshoved lykkedes heller ikke, da de tit fik spillet sig ud af situationerne.

Skovshoved-BB, 30.03.19: Holse header i sidenettet

Det hele endte derfor med et 2-2 resultat i en kamp, som burde være lukket efter 1. halvleg. Men når man ikke scorer på sine 100 procents-chancer, så vinder man heller ikke fodboldkampe. Samtidig skal vi også blive bedre til at lukke kampene. I alle fire kampe her i foråret har vi ført, men det er kun blevet til en enkelt sejr og så tre uafgjorte.

Vi er altså stadig ubesejret i jubilæumsåret 2019, men vil snart gerne veksle de uafgjorte resultater til sejre. Og dette kan passende gøres, når vi hjemme i Tingbjerg tager imod Slagelse på lørdag den 6. april kl. 14.

Til sidst en stor tak til Danmarks Smukkeste, der havde taget turen ud til Skovshoved for at støtte holdet.

Skovshoved-BB, 30.03.19: Danmarks Smukkeste var på plads
lør. 30. marts 2019
kl. 13:00
Dommer: Simon Rosenlund
Tilskuere: 367
Skovshoved
2 - 2
1 - 2
Brønshøj Boldklub
2' Silas Trier Madsen
8' Oscar Buch
21' Lars Emil Juel Andersen
28' Anton Holse
35' Frederik Kragh
48' Anders Christiansen
81' Mads Rønne
82' Matin Corlea