Spillerne takker for støtten

Forbedring i Skive

Der ventede en svær opgave ude mod Skive, der runden forinden havde sikret sig oprykning til 1. division. Det endte da også med et nederlag på 1-2, men med en indsats - især i 2. halvleg - som spillerne kan være bekendt. Kevin Bechmann Timm scorede vores enlige mål.

Kampens første 28 minutter var en jævnbyrdig affære uden de store chancer, bortset fra nogle forsøg fra distancen. Men i det 29. minut kom hjemmholdet foran efter et hjørnespark, der blev slået fladt ind mod forreste stolpe. Her fik en Skive-spiller sendt bolden videre til Mikkel Jespersen, der kunne sende bolden over stregen. 1-0 til Skive.

Efter 1-0-målet overtog Skive mere og mere styringen af kampen, og seks minutter efter målet blev det også 2-0 til hjemmeholdet. Bolden blev spillet hen til Mathias Bersang, der fra kanten af feltet huggede til kuglen første gang og fik sendt den i netmaskerne.

I 2. halvleg fik vi kæmpet os tilbage i kampen og kom frem til flere gode muligheder. Bl.a. havde Mads Rønne et drøn på overliggeren, og Andreas Baes måtte se en solid afslutning gå lige forbi mål.

Men i det 74. minut fik vi endelig hul på bylden, da Oliver Henneberg Bech smed et præcis indlæg ind i feltet. Her steg Kevin til vejrs og fik headet bolden i mål og reduceret til 1-2 uden chance for Skive-målmanden. Det var også tæt på en udligning lige inden slutfløjt, men det blev ved lige ved og næsten.

Men fedt at få brudt måltørken, og indsatsen lover godt før Slaget om Mosen mod AB på lørdag den 15. juni i sæsonens sidste kamp. Husk at tilmelde dig sommerfesten, som finder sted lige efter.

Og der skal der lige lyde en kæmpetak til de af Danmarks Smukkeste, som havde taget de ca. 350 km fra Tingbjerg til Skive, og som leverede en fantastisk støtte. Det er sgu verdensklasse!

man. 10. juni 2019
Spar Nord Arena